BEST 2014 MOVIE

09:00:00 Rafzan Tomomi 2 Comments


Assalamualaikum & Salam sejahtera guys! Hari ni Khamis, 25 Disember 2014, for sure mesti ramai cuti hari ni sebab hari ni cuti umum. Haa okeylah, 2 hari lepas saya ada update pasal BEST 2014 SONGS, kali ni nak buat BEST 2014 MOVIE! Since tahun ni aktif mengreview filem , so boleh lerr buat kan. Saya menyenarai sebanyak 10 filem yang saya rasa menarik bagi saya. Segala keputusan adalah muktamad dan mengikut selera tekak saya. hahaa Check it out!




10 Big Hero 6
Release : 13 November 2014
Rate : 4.3 / 5 Bintang!
Review : Movie Review "Big Hero 6"


09 Transformers : Age of Extinction 
Release : 27 Jun 2014
Rate : 4.5 / 5 Bintang!
Review : RANDOM AWESOME #46 : Review "Transformers : Age of Extinction"


08 Maleficent
Release : 29 Mei 2014
Rate : 4.5 / 5 Bintang!
Review : RANDOM AWESOME #36 : Review "Maleficent"



07 X-men : Days of Future Past
Release : 22 Mei 2014
Rate4.8 / 5 Bintang!
ReviewRANDOM AWESOME #32 : Review "X-men : Days of Future Past"


06 The Maze Runner
Release : 11 September 2014
Rate : 4.8 / 5 Bintang!
Review : RANDOM AWESOME #54 : Review "The Maze Runner"


05 Manisnya Cinta Di Cappadoccia
Release : 11 Disember 2014
Rate : 4.8 / 5 Bintang!
Review : Movie Review "Manisnya Cinta di Cappadoccia"


04 Guardians of The Galaxy
Release : 31 Julai 2014
Rate : 4.8 / 5 Bintang!
Review : RANDOM AWESOME #51 : Review "The Guardians of The Galaxy"



03 The Fault In Our Stars
Release : 17 Julai 2014
Rate : 4.8 / 5 Bintang!
Review : RANDOM AWESOME #53 : Review "The Fault In Our Stars"


02 Kami Histeria
Release : Februari 2014
Rate : 4.8 / 5 Bintang!
Review : RANDOM AWESOME #8 : Review "Kami Histeria"


01 The Hunger Games : Mockingjay Part 1
Release : 21 Disember 2014
Rate : 4.8 / 5 Bintang!
Review : Movie Review "The Hunger Games: Mockingjay Part 1"

fin.

2 comments:

  1. kalau aku no 1 jatuh pada The Hobbit: The five armies. hahaha

    ReplyDelete
  2. hobbit tak sempt tengok lagi T^T ghuhu

    ReplyDelete