Who's Momi?



MENGENAI RAFZAN TOMOMI
Rafzan Tomomi adalah seorang penulis blog separuh masa dan bekerja sebagai Graphic Designer di sebuah syarikat terkemuka di Malaysia. Lahir pada hari Selasa, 31 Disember 1991 di Kuala Lumpur. nak ke-4 dari 5 adik beradik ini mula aktif dalam dunia blogging pada tahun 2009 dengan mengunakan blogspot.com. Kemudian, blognya beralih ke dot com pada tahun 2012. Terkenal  dikalangan pengikutnya dengan gambar yang unik dan aneh di Instagram. Terpilih sebagai TOP 6 Watsons Malaysia's Top Influencer yang dianjurkan oleh Watsons dan Oh! Bulan.

Blog Momi memfokuskan 'Life Style'. 'Travel' dan 'Hiburan'. Mostly Momi update mengenai review dan tips seperti review hotel dan tempat menarik, review makanan dan restoran, review filem terkini, review produk dan gadget dan beberapa perkara personal. Berikut adalah laman media sosial Rafzan Tomomi :

FACEBOOK - Rafzan Tomomi
FACEBOOK Page - Rafzan Tomomi Story (1.7K Likers)
TWITTER - @rafzantomomi (1.9K Followers)
INSTAGRAM - @rafzantomomi (21.2K Followers)
GOOGLE + : Rafzan Tomomi

KOLABORASI
Momi pernah bekerjasama dengan pelbagai jenama besar untuk blog dan post di sosial media. Berikut adalah antara senarai jenama-jenama yang pernah berkerjasama dengan Momi : 

- SAMSUNG
- WATSONS
- RTM
- BOH
- SUNWAY LAGOON
- JAKEL
- FELCRA
- MEDIA PRIMA
- STREET CHURROS
- LAZADA MALAYSIA
- VE HOTEL
- KEMENTERIAN ASAS TANI
- SWISS GARDEN HOTEL
- SUSHI KING MALAYSIA
- DUTCH LADY
- MCDONALD'S MALAYSIA
- TRAVELOKA
- MARRIOT PUTRAJAYA
- DORSETT 
- AMBASSADOR PUTRAJAYA
- DYXY COSMETICS
- WIKO MOBILE
- IPC SHOPPING CENTRE
- TONY ROMA'S

HUBUNGI / CONTACT
Jika berminat bekerjasama untuk review atau pengiklanan produk, sila hantar ke email Momi di rafzantomomi365@gmail.com atau isi form di Contact Page

Update : 30 Jun 2019

13 comments:

  1. Hai tomomi, unik betei nama anda ni. Ingatkan nama pisyek je yang unik. :P

    ReplyDelete
  2. hehe... Tomomi tu nama artis jepun. saje tumpang nama heheheh :)

    ReplyDelete
  3. hye tomomi. lieya blogwalking here. :)
    http://bicarahiduptentangaku.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. anime kurang. tapi mostly music j-pop :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. minat itano tomomi itano ex akb48 ke?oshimen mayuyu :)

      Delete
  5. terbaeeekkk la ko dik..
    selamat ulang tahun yg ke-2..
    •^_~•v

    ReplyDelete
  6. ASsalamualaikum, Salam perkenalan.

    This is first time i visited here. 1 syawal 2017 ni saje type 'selamat hari raya 2017' terjumpa blog comei ni. So im here.

    Nampaknya blog ni best. Nak terus duk sini lah ..

    Terima kasih Momi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam. Hi Asyraf Asri. terima kasih ya dan sama sama :)

      Delete
  7. Macam mana boleh jadi popular eh?

    ReplyDelete

Powered by Blogger.