Who's Momi?MENGENAI RAFZAN TOMOMI
Rafzan Tomomi adalah seorang penulis blog separuh masa dan bekerja sebagai Graphic Designer di sebuah syarikat terkemuka di Malaysia. Lahir pada hari Selasa, 31 Disember 1991 di Kuala Lumpur. nak ke-4 dari 5 adik beradik ini mula aktif dalam dunia blogging pada tahun 2009 dengan mengunakan blogspot.com. Kemudian, blognya beralih ke dot com pada tahun 2012. Terkenal  dikalangan pengikutnya dengan gambar yang unik dan aneh di Instagram. Terpilih sebagai TOP 6 Watsons Malaysia's Top Influencer yang dianjurkan oleh Watsons dan Oh! Bulan.

Blog Momi memfokuskan 'Life Style'. 'Travel' dan 'Hiburan'. Mostly Momi update mengenai review dan tips seperti review hotel dan tempat menarik, review makanan dan restoran, review filem terkini, review produk dan gadget dan beberapa perkara personal. Berikut adalah laman media sosial Rafzan Tomomi :

FACEBOOK - Rafzan Tomomi
FACEBOOK Page - Rafzan Tomomi Story (1.5K Likers)
TWITTER - @rafzantomomi (1.9K Followers)
INSTAGRAM - @rafzantomomi (21K Followers)
GOOGLE + : Rafzan Tomomi

KOLABORASI
Momi pernah bekerjasama dengan pelbagai jenama besar untuk blog dan post di sosial media. Berikut adalah antara senarai jenama-jenama yang pernah berkerjasama dengan Momi : 

- SAMSUNG
- WATSONS
- RTM
- BOH
- SUNWAY LAGOON
- FELCRA
- MEDIA PRIMA
- STREET CHURROS
- LAZADA MALAYSIA
- VE HOTEL
- KEMENTERIAN ASAS TANI
- SWISS GARDEN HOTEL
- SUSHI KING MALAYSIA
- DUTCH LADY
- MCDONALD'S
- TRAVELOKA
- MARRIOT PUTRAJAYA
- DORSETT 
- AMBASSADOR PUTRAJAYA
- DYXY COSMETICS
- WIKO MOBILE

HUBUNGI / CONTACT
Jika berminat bekerjasama untuk review atau pengiklanan produk, sila hantar ke email Momi di rafzantomomi365@gmail.com atau isi form di Contact Page

Update : 11 November 2018

Share
Tweet
Pin
Share