• #MovieReview "Transformers: Age of Extinction"

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca blog sekalian. Entri kali ini nak  review  sikit pasal filem omputeh  "Transf...

    READ MORE
  • , , , , ,

    SALAM RAMADAN 1435H

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Bulan Ramadan memang dinanti-nantikan oleh setiap umat Islam dari seluruh negara. Pada 27 Jun...

    READ MORE
  • , , , , , , , , , , ,

    200TH SPECIAL : BEST MOMENTS

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Apa khabar? Harap semuanya sihat-sihat belaka, sekarang nampak macam jerebu datang jenguk kita...

    READ MORE
  • ,

    Tengok wayang seorang diri, Best atau Bosan?

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat berhujung minggu semua. Selalunya kita masuk dalam panggung wayang mesti nampak rama...

    READ MORE
  • #MovieReview "CEO"

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca blog sekalian. Entri kali ini nak  review  sikit pasal filem melayu  "CEO&qu...

    READ MORE
  • 40,000?

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Korang semua apa khabar? Harap semuanya sihat. Sekarang tengah busy sikit (biasa la tu) dan masi...

    READ MORE
  • #MovieReview "How To Train Your Dragon 2"

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca blog sekalian. Entri kali ini nak  review  sikit pasal filem kartun omputeh  "...

    READ MORE
  • Selamat Hari Bapa

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Hari ni rajin pulak update blog. hee Hari ini Ahad,   15 Jun 2014 , Hari Bapa di Malaysia. Hari ...

    READ MORE
  • Demam FIFA World Cup 2014

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat berhujung minggu semua! Hari ni sebestnya bersama keluarga tersayang. hehe Okeylah, Ju...

    READ MORE
  • You still have time!

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Setelah 5 hari tak update , hari ni nak update la. aahahah Macam biasalah, sibuk dengan kerja d...

    READ MORE
  • , , , ,

    "Happy 2nd Anniversary" Rafzan Tomomi Story!

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada korang semua. hee Hari ini dah masuk 8 Jun 2014 (Ahad). Selamat Ulangtahun ke-2 Rafzan T...

    READ MORE
  • Nuffnang - What is unique visitor & views?

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Minggu ni agak busy sikit dengan blog dan kerja-kerja, tapi masih curik-curik nak update b...

    READ MORE
  • 2ND?

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Kalau ade sape sape perasan, semalam dah upload teaser image untuk tema blog seterusnya dek...

    READ MORE
  • #MovieReview "Maleficent"

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca blog sekalian. Entri kali ini nak  review  sikit pasal filem omputeh  "Malefi...

    READ MORE
  • #MovieReview "Edge of Tomorrow"

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca blog sekalian. Entri kali ini nak  review  sikit pasal filem omputeh " Edge...

    READ MORE