40,000?

16:13:00 Rafzan Tomomi 0 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Korang semua apa khabar? Harap semuanya sihat. Sekarang tengah busy sikit (biasa la tu) dan masih menerima beberapa gambar untuk #Happy2ndAnniversary Rafzan Tomomi Story ' hehe. Wah! Apa yang dihebohkan dengan 40,000 ni? Menang motor ke? hahaha Jom baca kisah selanjutnya.




Alhamdulillah, viewers blog ni dah mencecah bilangan 40,000! Ini pertama kali dalam sejarah dapat viewers banyak sebegini. Berbanding blog sebelum ni, hanya 23,000++ dalam masa 3 tahun. Terima kasih yang melawat secara ikhlas atau tidak sengaja. Mungkin untuk orang lain ia perkara biasa, bagi saya ini membuat saya terharu. T^T Harapan dan cita-cita masih lagi tinggi dan sentiasa berdoa yang terbaik hee Okeylah itu saje nak cerita tu je. hahaha Jumpa lagi dientri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye ^___^ v


0 comments: