You still have time!

08:40:00 Rafzan Tomomi 3 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Setelah 5 hari tak update, hari ni nak update la. aahahah Macam biasalah, sibuk dengan kerja dan sibuk menguruskan #2ndAnniversaryProject. Kepada sesiapa yang nak hantar gambar untuk project #2ndAnniversaryProject masih ada masa lagi untuk hantar, sebelum atau pada 30 Jun 2014. Hantar melalui Whatsapp, WeChat atau IM Facebook pon boleh. hehe Alhamdulillah setakat ni dah ada dalam 50 gambar. Kalau haritu upload setiap 2 jam mulai 10.00 pagi hingga 10.00 Malam, tapi mulai hari ni akan upload mulai 10.00 Pagi dan 10.00 Malam. Kalau ada masa, saya akan selitkan pukul 4.00 Petang. hee 


Sejujurnya, saya memang sangat berterima kasih kepada keluarga dan kawan-kawan sebab banyak membantu dalam project ni. Walaupun ade orang tak berapa suka apa yang saya buat ni, saya tak kesah. hehe Biasalah kan manusia memang tak boleh tengok orang lain lebih, nak buat macam mana, saya hanya mampu ignore je. haha Jangan lupa untuk tengok page "2ND ANNIVERSARY". Okeylah sampai disini dulu entri kali ini. Jumpa lagi dientri seterusnya hee Assalamualaikum & Bye Bye ^___^ 

3 comments:

  1. rajinnya buat projek cmni hah..hihi..

    ReplyDelete
  2. memang kene rajin. hahaa ini menunjukkan yang saya serius dalam dunia blog. hehe ^___^

    ReplyDelete
  3. nak join tapi taktau bila tu.. hope sempat.. tolong ingatkan teman kat FB yea.. heee

    ReplyDelete