2ND?

20:04:00 Rafzan Tomomi 0 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Kalau ade sape sape perasan, semalam dah upload teaser image untuk tema blog seterusnya dekat page "Rafzan Tomomi Story" (Siapa tak like lagi, sila like #paksa). Kenapa dua? Kepada sesiapa yang pernah baca blog ni sebelum ni mesti dah tahu kenapa "2nd". "2nd" tu maksudnya ulangtahun ke-2 blog saya ni. hee



2nd?

Korang boleh la jenguk-jenguk page baru yang baru je dibuka sempena tema blog akan datang. Sila klik sini. Kat page tu ada teaser image yang direleasekan semalam sampai la 8 Jun nanti. Ada 10 teaser image untuk korang tengok nanti. Stay tuned! Korang teruja? Saya lagi teruja. hahaha

contoh eh.

2nd Project

Hari ni (2 Jun 2014) saya melancarkan 2nd Project, benda dia senang je, korang cuma perlu tangkap gambar dengan kertas yang bertulis "#Happy2ndAnniversary Rafzan Tomomi Story" lepas tu post dekat page "Rafzan Tomomi Story" dengan ucapan korang. Tak pakai kertas pon takpe, pakai handphone, tab, lukis, edit pon tak kesah. Ikut kreativiti memasing okey. hehe Gambar-gambar dan ucapan korang akan dipost dekat Page Facebook "Rafzan Tomomi Story", Page blog ni "2nd", Facebook saya & Instagram saya. Hantar sebelum atau pada 6 JUN 2014 (Jumaat) Harap ramai dapat mengambil bahagian hehe. Okeylah sampai disini saje dulu entri kali ni. Jumpa dientri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye ^___^ 


0 comments: