10 Ayat Sweet Untuk Couple Tapi Annoying!

23:36:00 Rafzan Tomomi 10 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Pagi tadi dapat idea dengan Ara Kimora untuk create quote yang comel & sweet tapi menjengkelkan haha. Memang memerah otak jugak nak fikirkan ayat tu haha.  Mostly yang bagi ayat adalah Ara . Thanks kakak, kakak cantik ^__^ Untuk korang yang suka sweet sweet ni, jom baca antara ayat yang kitorang karang, hehe :


01. Awak tak wish morning untuk saya pon harini , saya tunggu ibarat melepaskan kentut didalam plastik dan bagi awak bau .

02. Awak, saya belum makan lagi tau tapi saya rasa kenyang . Sebab wajah awak dah cukup sama dengan ayam masak kicap.

03. Sewangi wangi bau bunga mawar , wangi lagi bau ketiak awak . Sampai kempis perut saya sebab tahan nafas . Terima kasih awak.

04. Bila awak call saya , saya taktahu nak cakap ape sebab suara awak dengan 'Zul Ariffin' memang tiada bezanya.

05. Saya suka selfie dengan awak, tapi bukan sebab awak hensem tapi sb saya nak semua orang tahu yang muka macam awak pon berhak dapat yang cantik.



06. Jangan senyum macam tu awak, sebab senyuman awak tu saling tak tumpah macam kerang kene bakar.

07. Awak jangan pandang saya lama-lama, nanti gugur jantung saya . Nanti orang lain yang sempat kutip . Awak tak risau ke ?

08. Setiap kali awak text sayaa, jantung saya berdegup sepantas mak cik mengejar ayam kampung untuk hidangan makan malam. 

09. Awak sweet umpama gula-gula dalam hutan simpan.

10. Awak, sekali awak pandang saya , saya rasa saya mula jatuh cinta dengan taik mata awak.

Haaaa. macam mana? Rasa nak lari anak satu Malaysia kan? hahahaa. Saja-saja je buat, harap korang terhibur haha. Maaf kalau hambar hehehe. Thanks Kakak atas ayat yang lawak ini. hehe 



10 comments:

  1. Hahaha memang annoying pon rafzan, kau punya ayat sweet ni mintak putus rafzan oi. Hahahahaha kelakar.

    ReplyDelete
  2. yang no 3 tu paling x boleh blah hahahhahaha

    ReplyDelete
  3. ni ayat annoying giler kot...... hahaha... aku pun nyampah klu gitu

    ReplyDelete