Neffos x Momi Giveaway - 2 Buah Neffos X1 Lite Untuk Dimenangi!

by - 11/13/2017 11:28:00 am

 Neffos x Momi Giveaway - 2 Buah Neffos X1 Lite Untuk Dimenangi!

Neffos x Momi Giveaway - 2 Buah Neffos X1 Lite Untuk Dimenangi! | Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Setelah sekian lama tidak buat giveaway, maka bermula 9 Oktober 2017, Momi nak umumkan yang Neffos x Momi Giveaway bakal dijalankan! Giveaway ini TIDAK menggunakan platform blog ya tetapi akan berlansung dekat Facebook page rasmi Rafzan Tomomi 365. Bagaimana untuk menyertainya?

Neffos x Momi Giveaway - 2 Buah Neffos X1 Lite Untuk Dimenangi!

Mengenai Neffos X1 Lite
Serba sedikit mengenai Neffos X1 Lite ini, ia diaktifkan dengan Android 7.0 (Nougat) dan Neffos UI 2.0. Dikeluarkan dalam tiga (3) warna iaitu 'Emas' (Gold), 'Kelabu' (Grey) dan 'Silver' (Perak) dan didatangkan bersama 2 GB RAM dan 16 GB Internal Storage. Lensa utamanya pula bersaiz 13 Mega Pixels manakala kamera hadapan dengan 5 Mega Pixels, serta tangkapan gambar yang pantas. Paling menarik, dengan harga RM499, pengguna bakal menikmati waranti 2 tahun, sensor cap jari, Android 7.0 & Helio P10 Octa-core Processor.


Neffos x Momi Giveaway - 2 Buah Neffos X1 Lite Untuk Dimenangi!


Cara Untuk Menyertai Neffos x Momi Giveaway?
Anda pasti sudah teruja dengan giveway ini kan? Jadi, sila ikuti arahan ini untuk menyertai Neffos x Momi Giveaway, seperti berikut : 

01 Anda WAJIB mempunyai akaun Facebook.
02 Search page : Rafzan Tomomi 365 atau taip 'https://www.facebook.com/rafzantomomistory/' dan Like page tersebut.
03 PENTING : Anda WAJIB untuk LIKE, KOMEN dan SHARE 3 artikel berkaitan 'Neffos' di Facebook anda & sila pastikan anda set post anda kepada PUBLIC. 3 entri tersebut ialah : 
i) Entri 1 : Neffos x Momi Giveaway
ii) Entri 2 : Neffos X1 Lite Review
iii) Entri 3 : Neffos X1 Max Review

04 Untuk 'share' entri Giveway, anda WAJIB tag dua (2) orang rakan anda dan sertakan slogan seperti berikut :


"Saya inginkan Neffos X1 Lite kerana...................." - tidak kurang dari 10 patah perkataan. 

05 Pastikan anda masukkan sekali hashtag #Neffos, #TPLink dan #NeffosxMomi dalam post anda. 
06 Jika anda berjaya melengkapkan arahan No. 2-5, sila isi kesemua maklumat peribadi serta 3 link dekat SINI.
07 Giveaway ini akan berlangsung bermula Selasa, 17 Oktober 2017 dan akan TAMAT pada Isnin, 27 November 2017.
08 Dua (2) Pemenang bertuah akan diumumkan pada Khamis, 30 November 2017.

Selain itu, ada satu lagi berita baik di sini! Anda juga boleh dapatkan Neffos X1 Lite di Lazada https://goo.gl/QfpPoj dan gunakan promo code ILOVENEFFOS untuk menikmati diskaun 10%.


Bagi mereka yang berminat pada Neffos X-series yang lain seperti X1 dan X1 Max, anda juga boleh mengunjungi link di sini https://goo.gl/EsnY4E dengan menggunakan promo code yang sama iaitu ILOVENEFFOS untuk menikmati diskaun yang sama juga iaitu sebanyak 10%.


Secara kesimpulannya, antara model-model yang mempunyai tawaran istimewa ini adalah:
Product Entitled
Colour
1.
X1 Lite
Grey
2.
X1 Lite
Gold
3.
X1 16GB/2GB
Grey
4.
X1 16GB/2GB
Gold
5.
X1 32GB/3GB
Grey
6.
X1 32GB/3GB
Gold
7.
X1 Max 32GB/3GB
Grey
8.
X1 Max 32GB/3GB
Gold


Promo Code sah sehingga 30 November 2017. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkannya sebab hanya terhad kepada 30 buah sahaja. :)


Jangan lupa Promo Code ILOVENEFFOS di Lazada:

C:\Users\Roots\Desktop\Lazada Purchase.jpg

Tunggu apa lagi? Cepat war-warkan kepada semua rakan anda. Neffos x Momi Giveaway ini disponsor oleh Neffos. Jom join Giveaway ini ya.

You May Also Like

30 comments

  1. Kita dah join tengah tunggu dua lagi task tu cepat sikit Momi tak sabar ni hehehehehe...

    ReplyDelete
  2. Harap2 ada la rezeki aku nak menang telefon ni. Tapi kan event spec dia agak tinggi, harga dia pun xde la mahal sgt kan? Still bwh RM500 lagi

    ReplyDelete
  3. Harga mampu milik ni.. Nak join juga nanti. Semoga dimurahkan rezeki. Amin

    ReplyDelete
  4. Menariknya. macam nak cuba naseb je . hihi

    ReplyDelete
  5. wah bestnya.. neeza boleh tak join? hehe

    ReplyDelete
  6. Ramai ini nak join. Tipis la peluang nak menang kalau macam nih..haha.

    ReplyDelete
  7. Okey nak join gak..mana tau menang hp

    ReplyDelete
  8. dah lama usha niffos ni, nak joinlah since my old phone dah takboleh touch sebelah screen haha mana tau rezeki!

    ReplyDelete
  9. wah bestnyerr...mana tau nasib baik dapatlah nfon neffos ni kan...nanti kak lina join ye...

    ReplyDelete
  10. Nice phone to have. Hope I able to win it from you.

    ReplyDelete
  11. alaa i failed bab slogan ni. Haha. Untunglah siapa yang menang. Good luck untuk diri i juga. Nak cubalah..

    ReplyDelete
  12. wow banyaknya phone brands nowadays

    ReplyDelete
  13. wowwwee...macam nak join je..cuma tu la bila part slogan hancusss ..sebab tak berapa nak kreatif .

    ReplyDelete
  14. Dah join! Semoga ada rezeki. Aamiin <3

    ReplyDelete
  15. kalau kite pakai neffos, adekah kite akan sejelita fazura??? hehehe nak menang!!

    ReplyDelete
  16. Best tu dapat handphone free!!

    ReplyDelete
  17. Jadi tak reti reti sape nak menang hp ini layari dan buat lah spt apa yg dikehendaki ya...

    ReplyDelete
  18. Menarik juga bila ada give away sebegini, baru dapat tahu tentang Neffos ni.

    ReplyDelete
  19. Akak dah join momi. Semoga ada rezeki. Boleh hadiahkan kat husband sempena anniversary next month ☺

    ReplyDelete
  20. Moga ada rezeki kinah. Mana tau boleh buat gift kat suami. Birthday di tak lama dah

    ReplyDelete
  21. ina dah join.Harap ia rzeki ina sempena bulan kelahiran ina..november ini.

    ReplyDelete
  22. Kmia dah isi form. Good luck utk semua 😉

    ReplyDelete