Senarai Pemenang Segmen 3 in 1 (Giveaway + Bloglist + Blogwalking) Rafzan Tomomi Story '15!

17:32:00 Rafzan Tomomi 26 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Mesti para peserta tazabaa nak tahu siapa pemenang bertuah untuk Segmen 3 in 1 (Giveaway + Bloglist + Blogwalking) Rafzan Tomomi Story '15! Maaf sebab tak sempat nak update awal, kerana terlalu sibuk dengan kehidupan seharian. Jadi jom tengok siapa yang bertuah itewww . (Klik Sini!)

TOP 16 URL untuk Bloglist (September-Disember 2015)
**Dipilih secara random dekat random.org 

01 http://akuainkausiapa.blogspot.my/2015/08/segmen-3-in-1-giveaway-bloglist.html
02 http://www.cekgunorazimah.com/2015/08/segmen-3-in-1-giveaway-bloglist.html
03 http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/07/segmen-3-in-1-giveaway-bloglist.html
04 http://aunidenovella.blogspot.my/2015/08/segmen-3-in-1-giveaway-bloglist.html
05 http://jombercontest.blogspot.my/2015/08/segmen-3-in-1-giveaway-bloglist.html
06 http://cahayadiatascahaya22.blogspot.com/2015/07/segmen-3-in-1-giveaway-bloglist.html
07 http://cikcandysour.blogspot.com/2015/08/segmen-3-in-1-giveaway-bloglist.html
08 http://yangbaik.blogspot.my/2015/07/segmen-3-in-1-giveaway-bloglist.html
09 http://gurlgemini.blogspot.my/2015/08/segmen-3-in-1-giveaway-bloglist.html
10 http://inspiritofdays.blogspot.my/2015/08/segmen-3-in-1-giveaway-bloglist.html
11 http://anisyamir7lee.blogspot.my/2015/08/segmen-3-in-1-giveaway-bloglist.html
12 http://www.kakgojes.com/2015/07/segmen-3-in-1-giveaway-bloglist.html
13 http://nurzulaihaziz.blogspot.my/2015/08/segmen-3-in-1-giveaway-bloglist.html
14 http://cintahawaa.blogspot.my/2015/08/segmen-3-in-1-giveaway-bloglist.html
15 http://www.honeyonnee.com/2015/08/segmen-3-in-1-giveaway-bloglist.html
16 http://www.azlindaalin.com/2015/08/segmen-3-in-1-giveaway-bloglist.html

5 PEMENANG TOP UP RM10
**Dipilih secara random dekat random.org

01 http://khudrihalim.blogspot.my/*
02 http://juliajamaludin.blogspot.my/
03 http://aleiyamustaffa.blogspot.my/
04 http://farahanasharif.blogspot.my/*
05 http://cahayadiatascahaya22.blogspot.my/

Tahniah kepada semua para bloggers. Yang 5 Pemenang Top Up tu jangan lupa tuntut hadiah anda mulai 14 September 2015-18 September 2015 (5 Hari) sahaja. Lepas dari tarikh ini, tidak dilayan yer. Pemenang Top Up sila PM saya dekat Facebook dengan maklumat seperti berikut :

Blog - 
Nombor Telefon - 
Plan - Maxis/Celcom/Digi/U-Mobile

Harap maklum hehe. InsyaAllah akan datang saya akan buat lagu Segmen sebegini, maybe Giveaway kot. Bila tu tak pasti lagi. hehe Alhamdulillah, tamat sudah Segmen ke-2 yang saya anjurkan ini. Terima kasih kepada semua yang join dari Hari pertama sampai ke hari 31 segmen ini. Jom sama-sama kita teruskan blogwalking sesama kita okay. ^__^ v

26 comments:

  1. xde rezeki.. huhu tahniahhhh yang menang ;)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.. sy tersenarai dalam bloglist #14

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.... thanx Abg Rafzan!! :)

    ReplyDelete
  4. yeay! tersenarai masuk bloglist hehe nanti nak join GA plak eh :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah... terima kasih dan tahniah kepada semua yang terpilih.
    http://yangbaik.blogspot.my/2015/09/pemenang-segmen-3-in-1-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. x sempat nk join...........hehe..

    ReplyDelete