Assalamualaikum & Salam sejahtera gais. Beberapa hari ni, saya rasa seronok pulak buat blogwalking sana sini, bukan blogwalking je, tapi follow jugak. haha Target untuk tahun 2015 ni ialah untuk dapat pengikut/followers sebanyak 1,000 orang! Yup 1,000! Dalam masa setahun ni saya akan rajin untuk follow ramai bloggers di Malaysia ni. Pada siapa yang dah follow saya dekat blog & google+ terima kasih sangat-sangat. Ramai jugak bloggers yang followback, Yeayyy Terima kasih jugak I'm so happy. Mulai sekarang kene rajin-rajin untuk update blog. hehe Ini sangat kelakar, tapi diharapkan ramai bloggers akan membantu. InsyaAllah. Tujuan follow-memfollow ni, saya nak tambah kenalan dan boleh baca blog diorang bila dah follow. :) Pada siapa yang dah follow atau akan follow blog saya, sila tinggalkan komen & url blog korang dekat bahagian komen tu, senang nak exchange blog memasingkan & senang saya nak follow back? hee Terima kasih, jangan marah aaa :p