#Sajesaje : Follow me?

14:54:00 Rafzan Tomomi 25 Comments


Assalamualaikum & Salam sejahtera gais. Beberapa hari ni, saya rasa seronok pulak buat blogwalking sana sini, bukan blogwalking je, tapi follow jugak. haha Target untuk tahun 2015 ni ialah untuk dapat pengikut/followers sebanyak 1,000 orang! Yup 1,000! Dalam masa setahun ni saya akan rajin untuk follow ramai bloggers di Malaysia ni. Pada siapa yang dah follow saya dekat blog & google+ terima kasih sangat-sangat. Ramai jugak bloggers yang followback, Yeayyy Terima kasih jugak I'm so happy. Mulai sekarang kene rajin-rajin untuk update blog. hehe Ini sangat kelakar, tapi diharapkan ramai bloggers akan membantu. InsyaAllah. Tujuan follow-memfollow ni, saya nak tambah kenalan dan boleh baca blog diorang bila dah follow. :) Pada siapa yang dah follow atau akan follow blog saya, sila tinggalkan komen & url blog korang dekat bahagian komen tu, senang nak exchange blog memasingkan & senang saya nak follow back? hee Terima kasih, jangan marah aaa :p


25 comments:

  1. comelnyer awak ni rafzan heheheh :) good luck ye :)

    ReplyDelete
  2. minggu lepas budak ni follow awak dah :)


    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Terima kasih emma. kite ingat lagi hee :D

    ReplyDelete
  4. good luck dik.. btw, sapa yg selalu ambik gambar awk? bagi laa credit sikit.. hehehe

    ReplyDelete
  5. yoorin : orang tu taknak dirinya dikenali, hehe mostly saya edit sendiri gambar saya. :) terima kasih ye kak :)

    ReplyDelete
  6. Hello! Welcome back

    Good luck ya! Update la blog selalu.
    Anyway, nice header you got there. Good job!

    ReplyDelete
  7. hee thanks POJIE. insyaAllah akan update selalu. terima kasih atas pujian. hee :D

    ReplyDelete
  8. Salam bro.... semoga berjaya dapat 1000 follower. Saya pun nak org follow jugak lah kita nanti.

    ReplyDelete
  9. Good luck Rafzan.
    Kalau berbaloi dengan usaha, mesti akan tercapailah 1000 tu :)

    ReplyDelete
  10. Terima kasih cero. InsyaAllah. :D

    ReplyDelete
  11. Comel bro nama Rafzan Tomomi tu. hehe. Saya dah follow balik ye dan Insha Allah, kalau ada entri yang menarik, pasti saya akan singgah, baca dan komen di blog anda.

    ReplyDelete
  12. terima kasih MNH ^___^ insyaAllah I do my best hee :D

    ReplyDelete
  13. Done follow sini..;)

    Jemput join segmen..
    http://nazirahnyerr.blogspot.com/2015/02/segmen-projek-syukur.html?m=1

    ReplyDelete
  14. alahaiii comelnya permintaan.. insyaallah.. good luck okay.. 😄

    ReplyDelete
  15. hahaha Solehatun Husna, InsyaAllag. terima kasih.. :D

    ReplyDelete