Apa Khabar?

15:40:00 Rafzan Tomomi 28 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Apa khabar hari ke-19 tahun 2015! haha Setelah lama berehat dari blogging (19 hari je), akhirnya dapat jugak update blog saya yang comel ni. hahaha Sepanjang 19 hari ni, apa perkara yang best atau tak best yang dah terjadi? So far alhamdulillah. Semuanya okey, cuma Unifi dekat rumah tu tetiber saje takde line sejak Khamis lalu. Sedih sikit. susah nak online. hahaha Nak harapkan internet dekat phone, jauh lebih 'hampeh' kelajuaannya! T^T Diharapkan internet cepatlah kembali hahaha btw, buku merah sudah direnewkan minggu lepas, haa tahun ni rasa-rasa nak jejak kaki ke mana? Biarlah rahsia. hhaha Tak sabar sebenarnya dan masih lagi tengah kumpul duit, InsyaAllah semuanya okey. Okeylah sampai disini dahulu nota dari saya, jumpa lagi kat nota seterusnya. haha Assalamualaikum & Bye Bye :)

p/s : Congrats to SanaOne & Joe Flizzow atas kemenangan mereka kat AJL29 semalam.



28 comments:

  1. saya khabar baik jaa....by the way cantik lah pic2 awak...pandai awak edit blog..

    ReplyDelete
  2. cik karmila : alhamdulillah :) terima kasihh. heee

    ReplyDelete
  3. apa kahabr..kali pertama mak jemah jejak sini..

    ReplyDelete
  4. Apa khabar...slam perkenalan...2015.

    ReplyDelete
  5. Khabar baik! Syukur Alhamdulillah....
    Singgah sini ;)

    ReplyDelete
  6. Mak Jemah : hehe terima kasih ^__^

    ReplyDelete
  7. All About Life : salam kenalll :) hee

    ReplyDelete
  8. Nina Mirza : teruma kasihhh heee :)

    ReplyDelete
  9. Salam kenal, salam ukhuwah. Jom ziarah ke blog saya yer http://mummyfiras.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. salam kenal juga ya Nur Masliza Muda :) dah ziarah hee

    ReplyDelete
  11. baru start follo hari ni. slow slow kena baca semua entry....sabar naaaa....

    ReplyDelete
  12. @Putera Zach : hahaha okeyyy terima kasihhhh ^___^

    ReplyDelete
  13. Khabar baik. Salam ukhuwah dr sy.

    ReplyDelete
  14. Dah follow dik... :D
    http://enyyusnizar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. thanks kak Eny Abdullah,
    dah followback :)

    ReplyDelete
  16. Apa Khabar . First time singgah sini ^^

    ReplyDelete
  17. cik kiera : khabar baik . terima kasih hee :)

    ReplyDelete
  18. khabar baik, semoga sihat selalu.

    ReplyDelete
  19. insyaAllah. terima kasih Dr Fattah :)

    ReplyDelete