50,000?

14:11:00 Rafzan Tomomi 0 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada korang semua. It's monday today! Selamat Hari Bekerja semua. hehe Bulan September akan melabuhkan tirainya esok, lepas tu dah nak masuk bulan Oktober, cepat betul masa berlalu kan? Haa.. Ape yang 50,000 ni? Jom baca cerita selanjutnya.


Ape yang dimaksudkan dengan 50,000 tu pasal pengunjung/viewers blog ni dah mencecah 50,000! Syukur alhamdulillah :) It's cool okey! haha Blog ni dapat 10,000 lagi viewers dalam masa 3 bulan selepas entri "Random Awesome #43 : 40,000?". Terima kasih kepada yang melawat blog ni tak kire sesiapa saje. hehe Bulan depan InsyaAllah akan selalu update , banyak cerita nak dikongsikan dengan korang ni. hehe Sampai disini dulu entri kali ni, Jumpa lagi dientri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye ^___^ v

Girls' Generation TaeTiSeo - Holler

0 comments: