• , ,

    RANDOM AWESOME #22 : Graduation

    Itulah waktunya Hasil penat lelah selama 3 tahun menghasilkan segulung diploma Aku bersyukur kerana berjaya tamat dengan jayanya ...

    READ MORE
  • , , , , ,

    RANDOM AWESOME #21 : Review "Rio 2"

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca blog sekalian. Entri ini nak  review  sikit pasal filem animasi yang comel  "...

    READ MORE
  • , , , ,

    FAMILY MOMENTS

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca sekalian. Haiii, apa khabar? Selamat berhujung minggu okey. Haa minggu lepas (12 &...

    READ MORE
  • , , , ,

    RANDOM AWESOME #20 : Review "Divergent"

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca blog sekalian. Haa kalau korang tak baca lagi review filem "Oculus" sila...

    READ MORE
  • , , , ,

    RANDOM AWESOME #19 : Review "Oculus"

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca blog sekalian. Hampir seminggu tak update blog ni, sebab beri laluan untuk saya be...

    READ MORE
  • , , , , ,

    PHOTOBOOTH

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca blog sekalian. Hari ini Jumaat, 11 April 2014 . Semalam tak sempat nak update bl...

    READ MORE
  • , , ,

    RANDOM AWESOME #18 : Tumblr

    Assalamualaikum dan Salam sejahtera kepada semua pembaca sekalian. Hari ini Rabu, 9 April 2014. Entri-entri sebelum ini telah ditukar...

    READ MORE
  • , , , , , , ,

    RANDOM AWESOME #17 : Review "Captain America : The Winter Soldier"

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua pembaca sekalian. Hari ni Selasa, 8 April 2014. Entri kali ini nak review sikit pas...

    READ MORE
  • , , , ,

    RANDOM AWESOME #16 : 'Weekend' Itu

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca blog sekalian. Soalan yang sama setiap entri, apa khabar? Harap semuanya sihat sel...

    READ MORE
  • , , , ,

    KUALA LUMPUR → SEREMBAN 『28, 29 & 30 MAC 2014』

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca sekalian. Harap semuanya sihat sejahtera. Cuba senyum sikit? Kan manis tu. haha ...

    READ MORE