12/10

22:00:00 Rafzan Tomomi 0 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera untuk korang. Mesti sekarang ni ramai tengah bersiap-siap untuk Hari Raya Aidiladha (Selasa, 15 Oktober 2013). sempat jugak nak update blog kejap ni. Haa nak cerita pasal hari sabtu haritu (12 Oktober 2013). Hari Sabtu lepas telah berlangsungnya kenduri doa selamat dan sambut hari lahir Qaisarah & Fyra. Serius, memang meriah sangat. Lately selalu jugak jumpa sedara mara saya, so memang seronok lah kan berborak-borak dan gossip hehe.


Sebelum kami bertolak ke rumah Mak Teh, saya dan Abadik plan nak beli kek untuk Fyra (sebab kek Qaisarah dah ada) . Jadi kami singgah ke Secret Recipe nak beli kek sebijik. Kami pilih Indulgence (of course my favourite.. haha) Kami actually sampai lambat sikit hahaha. Dah sampai tu tak makan lagi, kami borak-borak, mengarut lepas tu baru makan hahaha. Ada nasi beriani, apam, buah-buahan dan tak tinggal, koktail buah-buahan. Berhantu saya menghabiskannya hahaha Jom tengok moments kami sepanjang majlis : 





































Haa begitulah meriahnya suasana. Sorry sebab macam pendek pulak entri ni kan. hehe Ape ape pon Selamat hari lahir Qaisarah (13/10) dan Fyra (16/10), semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Amin :) Okeylah sampai disini dulu entri kali ini, jangan lupa add saya di Google+! hehe Assalamualaikum & Bye Bye :)

BONUS PHOTO








0 comments: