BUKA PUASA #6 - DE DIVAS ღ 02.08.2013

08:00:00 Rafzan Tomomi 0 Comments


Assalamualaikum & Salam sejahtera. Salam Ramadan ke-26. Semakin lama semakin cepat pulak rasanya Ramadan akan meninggalkan kita. Siapa yang belum bayar zakat, jangan lupa okey. Nak dekat habis dah bulan puasa ni. hee :) 


Okeylah. Jumaat lepas saya berbuka bersama De Diva's. Selalunya De Diva's ada Nadia dan Mira tapi kali ni takde, sebab memasing bekerja. Jadi kami yang ada je la yang join berbuka ni. Mula-mula plan nak makan kat Rebung, Mid Valley tapi sebab dah penuh , kitorang pilih Chills. First time datang sini. Macam biasa dah lama tak jumpa, berborak macam-macam hal. Dari berbuka sampai la pukul 9.00 malam . hahahaa Alhamdulillah kenyang. Terima kasih korang sebab sudi luangkan masa bersama. hehe Sekali sekala takpe datang sini, kalau selalu pokai hahaha.. Jom tetengok kami pose sikit-sikit hahaha  

saya dan minuman

Chocolate

Salad 

Sedappp ^__^ v

Selamat Berbuka! :D

Wani & me.

weouls.

Haa.. Okeylah. Memandangkan puasa tinggal beberapa hari je lagi ni, rasanya ni berbuka luar yang terakhir kot. Yang mana tak sempat berbuka bersama, insyaAllah tahun depan kita berbuka bersama okey. Jumpa dientri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye :)

0 comments: