BUKA PUASA #5 - ARA KIMORA 01.08.2013

09:00:00 Rafzan Tomomi 2 Comments


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Salam Ramadan Ke-24. Wahh! Dah masuk hari ke-24 macam sekejap sangat je kan kita puasa? Semoga korang stay awesome dan gojes. Raya nak dekat dah ni macam mana la persiapan korang? Mesti dah nak complete ni. Kat rumah ni emak saya tengah menjahit langsir baru (actually dah mula 3 minggu lepas. haha) dan lepas ni nak concentrate buat kuih pulak rasanya. haha banyak la pulak menaip ni. ahhaa So, kelmarin saya berbuka dengan someone yang rapat jugak dengan saya? Mesti korang dah tahu. Siapa lagi kalau bukan Ara Kimora. haha  Bulan puasa ni WAJIB berbuka dengan dia. hahah


Sebenarnya dah rancang nak berbuka bersama tapi tak tahu bila, so kami decided hari Khamis baru berbuka bersama. Suprise! Ara datang KL alone okey? haha Thanks Ara sebab kau sanggup datang dari jauh semata-mata nak berbuka dengan aku. *nanges*. haha Lepas balik kerja saya terus je ke KL Sentral dan jumpa dengan dia. Macam biasa, kitorang kalau berdua memang ade je benda nak diborakkan. Kitorang saje update status "Iftar with Love" dan upload gambar tangan kat Insta. hahaha Kami berbuka dekat KFC je. Sebab senang, tak payah booked bagai. Terus pergi beli je. Tapi masa kitorang tunggu ,6.30 dah ramai orang kat kaunter. So kitorang cepat-cepat bangun beratur beli makanan. haha Jom tengok kami sedang berbuka. ahaha : 


It's me. :D

Ara Kimora.

 perlu ke masalahnya? haha

Berbuka ini sahaja . :D

@.@ sedap haha

koleksi lawak hahaa

Haa.. kelakar tak? hahaha Memang kelakar dan mostly banyak gelak. Thanks weh Ara sebab datang dari Seremban semata-mata nak berbuka dengan aku dan thanks jugak atas cake cheese untuk aku. Aku terharu sebab sedap. T.T ahaha Juga terima kasih buat Mama Jee sebab bagi jajan kat kita. hrhr okeylah korang. Entri ni sampai disini dulu. Jumpa di entri seterusnya. Maybe "esok" . hahaha Assalamualaikum & Bye Bye :)


2 comments:

  1. wah..rindu adik...makin cantik adik ara (: bee makin comel (:

    ReplyDelete