BUKA PUASA #4 - FAMILY ❤ 28.07.2013

00:00:00 Rafzan Tomomi 6 Comments



Sebelum tu sila like page saya dulu. hahaa (Klik Sini)

Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Salam Ramadan ke-21 untuk semua. so kita ada lapan hari lagi dalam bulan Ramadan. wahh cepatnyaa~~! Hari Ahad lepas saya keluar bersama keluarga untuk cari Baju Melayu untuk Aidilfitri ni pastu sekali berbuka dekat luar. Mula-mula kami beli barang kuih dulu. Saya dan Abadik teman mak cari barang-barang kuih. Lepas tu, kami ke Kenanga Mall, nak cari kat sana la. Sekali takde yang berkenan pulak dan warna yang kami nak takde. So kami ke MyDin Sinar Kota (dekat Kota Raya/Pudu Raya) , Alhamdulillah jumpa jugak. hee Mase tu dah petang jugak, so kami berbuka dekat Nando's kat area-area situ. (mula-mula nak Kenny Rogers. ahha) Terima kasih Abadik sebab belanja kami berbuka. Memang riuh suara kami je hahaha . Malas cerita banyak, jom tengok ni :

I feel like artis hahaha

Sementara emak shopping, saya posing. haha

ade lagi sebenarnya ni hahaa

Cik Esah shopping uols

Qaisarah cuba kasut baru.

Sempat beli kopiah

Baju Melayu tahun ni. wee

Peri-Peri

Kusyuk tengok Upin Ipin dekat Phone.

Peace bersama emak. :D

My Bro's : Abadik & Abang Iju

nyumm nyumm :D

Soup Umairah.

amboi ayamm :D

my plate. hambek!

Qaisarah bersungguh! haha

Klik gambar untuk tengok video comel Umairah & Qaisarah! hehe

Haa itulah dia. Akhirnya dapat jugak berbuka kat luar bersama family. Selalu kat rumah je. hahaa Okeylah sampai disini dulu entri kali ni. Jumpa lagi entry seterusnya "Puasa Minggu #3" . Assalamualaikum & Bye Bye :)

6 comments:

  1. amboiii, bnyk borong barang :)

    ReplyDelete
  2. Nour Adieb : semestinya. hehehe :D

    ReplyDelete
  3. Happy family yaaa , hehew :)

    ReplyDelete
  4. aku kalau makan cenggini kompom tak kenyang.mesti mau tambah2 nasik punya uhuk3

    ReplyDelete
  5. afzal suka suki : tak kenyang? serius kenyang gile hahaha

    ReplyDelete