16 JUNE 2013 STORY PART. 2

09:00:00 Rafzan Tomomi 2 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera untuk uols! Selamat berhujung minggu okey. Okey tanpa membuang masa nak sambung entri yang lepas

3.00 Petang : Makan & Prepare for surprise!


Kami lepas keluar je dari Petrosains semua sedang berlapar. Haha Kesian~ Plan yang sepatutnya kami terus buat surprise tu tunda pulak sebab semua nak pergi makan. Biasalah KLCC ni kalau hari minggu memang sardin kat foodcourt tu. hahaha Kami pon terus ke KFC. Makan kan KFC je la. Dalam sejam macam tu, semua dah selesai makan. Kami dah bersedia nak surprise Aeda & Ein. Kami pecah dua saya, Ara, Syam & Amir pergi ambik kek yang ditempah, beli air semualah dan Ein, Wani, Akak & Aeda akan pergi tandas. So far semuanya berjalan lancar. hee

4.15 Petang : Hampir Kantoi


Berjalan lancar? Not anymore! Sekarang laluan yang sepatutnya kami lalu dah ada diorang (Ein, Wani, Aeda & Akak). Macam mana la boleh pantas sangat mereka ni? hahaha Terpaksalah ambik jalan jauh sangat sampai Ara letih hahaha *kesian kau rehah~* Ein cakap nak kat belakang tembok tu. Memang jauh la cerita dia. hahaha

4.30 Petang : Surprise!!!


Mereka hampir tiba dan semakin hampir. Tiba-tiba masa nak nyanyi lagu "Birthday", Azan Asar berkumandang. Hee Semua terdiam, hahahaha Kelakar. First time, nak surprise orang tapi senyap. Haha Takpe kami hormat Azan. hehe Surprise Aeda & Ein!!! Dua-dua muka terkejut, Ein yang join plan surprise pon kene surprise hahahaha Jom tengok beberapa gambar yang kami sempat rakamkan. hee

Ara & Aida!


Aeda suapkan ein. 


Sila fokus 2 orang paling belakang hahaha


It's a Nyan~~~


hahahah. ein


Kami kembar 3. hahaa


Aeda & Wani


Asal ara pose macam tu? hahaha


I with a balloon!


with Ara.


Ein persis FT!


Wani & Ein hehe


Sila fokus 2 orang belakang tu lagi


dan sila fokus 2 orang belakang tu lagi. dan lagi ahhaa


Keluarga Bahagia


with besday girl


wewitttt...


macam biasa hahaha


Kak Long suapkan kita kek.


Kami ber-5.


mereka BFF.


Saje gegediks.


Kemana pose? haha


Mereka housemate dulu.

Haa... btw, Selamat Hari Lahir untuk Aida & Ein. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Sorry Ein sebab lambat sambut dan sorry Aeda sebab awal sangat sambut. Ape-ape pon jaga diri diluar sana. Terima kasih kepada yang mengambil bahagian dalam kejutan ini. Alhamdulillah semua dah selesai. Okeylah sampai disini dulu. Assalamualaikum & Bye bye. :)

2 comments:

  1. Eppy besday 2 ur fwen..beznye..semlm pon timm wt srprise prty kt steamboat..

    ReplyDelete
  2. thanks. ye ke? mesti seronok kan buat surprise! hehehe

    ReplyDelete