Vote For My Blog Header!

13:05:00 Rafzan Tomomi 24 Comments


Assalamualaikum dan salam sejahtera to all readers & followers. Hari ni dah masuk Ramadhan ke-4. Amacam puasa? Penuh tak setakat nie? hehe. Okeylah. hari ni nak announce yang blog saya dah tukar nama. Yeayyy! hehe Dari "1.2.3 Rafzan Tomomi" ke "Rafzan Tomomi Story". Rafzan Tomomi Story ni nampak more fresh dari sebelumnya. Nampaklah sikit keremajaannya walaupun dah tak berapa nak remaja. Haha. 

Saya nak mintak tolong kat korang semua boleh tak kalau tolong pilihkan antara 3 design Header blog ni. Sebab dua-dua saya suka but saya konfius. hehe... Korang rasa yang mana sesuai?

Type-1


Type-2


Type-3 (gambar sebelum ini disini.)

Sila ringankan tangan korang untuk tinggalkan JAWAPAN korang di ruangan komen. atau di Facebook saya dan Twitter. Jawapan anda amatlah saya hargai. Sambil tu korang boleh jugak komen design header tu hee... =))  "Undian akan ditutup pada Ahad, 11.59 p.m, 29 Julai 2012."  =) Okeylah. jumpa di entri akan datang. Assalamualaikum Byebye. ;)

Undian Terkumpul : (26.07.2012-28.07.2012)
Type-1 : 1
Type-2 : 28
Type-3 : 4


24 comments:

  1. LOQ : terima kasih atas respon anda. undian anda telah dikira. hehehe :)

    ReplyDelete
  2. saya suka type 2 tu.. hehehe...

    saya follow kamu ye... =) salam kenal =)

    http://www.sofinahlamudin.com/2012/07/hari-kedua-di-bulan-ramadhan-al-mubarak.html

    ReplyDelete
  3. yg ke-3!! simple, youth yet mature! ;p

    http://twinsresourcesmgt.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Sofinah L : terima kasih atas respon anda. undian anda telah dikira. hehehe :)

    ReplyDelete
  5. TWINS RESOURCES MANAGEMENT : terima kasih atas respon anda. undian anda telah dikira. hehehe :)

    ReplyDelete
  6. Salam,
    Less is better..go for #1 or #3.


    -eqbalzack-

    ReplyDelete
  7. Eqbalzack : terima kasih atas respon anda. undian anda telah dikira. hehehe :)

    ReplyDelete
  8. salam,
    yang ke.2 tuh cute la.. saya suka yang tuh la..hee :D

    ReplyDelete
  9. waalaikumsalam semuaa.. =)

    Cik Didinad : terima kasih atas respon anda. undian anda telah dikira. hehehe :)

    ReplyDelete
  10. heee... terima kasih Dean Miller. =) terima kasih atas respon anda sekali lagi. undian anda telah dikira. hehehe :)

    ReplyDelete
  11. type 2 comel plus gojes..hehe
    follower ke 50...

    ReplyDelete
  12. Yumida: heee terima kasih atas respon anda. undian anda telah dikira. hehehe :)

    ReplyDelete
  13. Syaa : heee terima kasih atas respon anda. undian anda telah dikira. hehehe :)

    ReplyDelete
  14. type 2 la.. suke sgt yg too...
    http://chocolateholic4eva.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. type 2 :) done follow jugak :)

    http://shemapunyebelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Nur Atiqah Mohd Zaki : heee terima kasih atas respon anda. undian anda telah dikira. hehehe :)

    ReplyDelete
  17. Mizs ShEmA : heee terima kasih atas respon anda. undian anda telah dikira. hehehe :)

    ReplyDelete
  18. jaida Jamil : ehehehee... tq jai :)

    ReplyDelete