Assalamualaikum dan salam sejahtera to all readers & followers. Hari ni dah masuk Ramadhan ke-4. Amacam puasa? Penuh tak setakat nie? hehe. Okeylah. hari ni nak announce yang blog saya dah tukar nama. Yeayyy! hehe Dari "1.2.3 Rafzan Tomomi" ke "Rafzan Tomomi Story". Rafzan Tomomi Story ni nampak more fresh dari sebelumnya. Nampaklah sikit keremajaannya walaupun dah tak berapa nak remaja. Haha. 

Saya nak mintak tolong kat korang semua boleh tak kalau tolong pilihkan antara 3 design Header blog ni. Sebab dua-dua saya suka but saya konfius. hehe... Korang rasa yang mana sesuai?

Type-1


Type-2


Type-3 (gambar sebelum ini disini.)

Sila ringankan tangan korang untuk tinggalkan JAWAPAN korang di ruangan komen. atau di Facebook saya dan Twitter. Jawapan anda amatlah saya hargai. Sambil tu korang boleh jugak komen design header tu hee... =))  "Undian akan ditutup pada Ahad, 11.59 p.m, 29 Julai 2012."  =) Okeylah. jumpa di entri akan datang. Assalamualaikum Byebye. ;)

Undian Terkumpul : (26.07.2012-28.07.2012)
Type-1 : 1
Type-2 : 28
Type-3 : 4