[Result] Header Blog #2

06:03:00 Rafzan Tomomi 4 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera to all readers & followers. hee Macam mane puasa korang setakat ni? Okey. Harap penuh okey ;) Hee okeylah. Hari ini saya nak announce header baru blog saya.. yeayyy :D hehehe Terima kasih atas undian korang. hehe :) Alhamdulillah. Lepas je survey ini dijalankan, bilangan followers & viewers meningkat. Thanks sekali lagi. =) Undian-undian dikira melalui Blog, Facebook saya dan Twitter saya. Jom kita tengok jumlah undian hasil pilihan korang :D

Jumlah Undian (dari Blog, Twitter, & Facebook) :
Type-1 : 1
Type-2 : 29
Type-3 : 5

Special vote (dari "Like" foto di Facebook saya)
Type-1 : 12
Type-2 : 26
Type-3 : 13

Jumlah Keseluruhan : 
Type-1 : 13
Type-2 : 55
Type-3 : 18

Hee Ape ape pon terima kasih semua yang sudi vote hee.. Jasa anda akan saya kenang. hee... InsyaAllah saya akan buat lagi macam ni. hehehhe.... Okeylah sampai disini saja dulu. Jumpa di entri seterusnya. Hee Assalamualaikum Bye bye. ;)

4 comments:

  1. Siapa yang editkan header tu Abg Tomomi ? Sumpah lawa *_*

    ReplyDelete
  2. heee... ye ke? saya sendiri yang edit :)

    ReplyDelete