Tiga Drama Korea Baru Menanti Anda April Ini Di Viu!

Tiga Drama Korea Baru Menanti Anda April Ini Di Viu!
Tiga Drama Korea Baru Menanti Anda April Ini Di Viu!

Tiga Drama Korea Baru Menanti Anda April Ini Di Viu! | Assalamualaikum & Salam Sejahtera guys! Peminat drama Korea, siap sedia untuk menerima kehadiran tiga (3) drama terbaru di platform perkhidmatan penstriman video Viu. Viu-ers dapat menikmati siri drama simulcast, first-on-Viu dan eksklusif Korea pada bulan April. Apakah drama terbaru tersebut? Jom sambung baca.

Great Real Estate

Tiga Drama Korea Baru Menanti Anda April Ini Di Viu!

First-on-Viu, drama supernatural 'Great Real Estate' akan ditayangkan secara eksklusif pada bulan April. Siri ini mengisahkan Hong Ji Ah, pemilik agensi harta tanah yang mempunyai kemampuan istimewa. Bukan sahaja dia mempunyai kecantikan dan otak, tetapi dia juga dapat melihat semangat dan mengusirnya. Oleh itu, agensinya memberi tumpuan untuk memperoleh harta benda bermasalah untuk memperoleh keuntungan dari mereka. Dia bertemu dengan Oh In Bum, penipu yang cerdas yang tidak mempercayai kewujudan hantu, tetapi menggunakannya untuk menipu orang lain dari kekayaan mereka. Jang Na Ra, yang terkenal dengan Kehormatan Maharaja dan V.I.P., memerankan Hong Ji Ah. Siri ini, yang diarahkan oleh PD Park Jin Suk (School 2017), juga dibintangi oleh penyanyi utama boyband K-pop CN Blue, Jung Yong Hwa.

Summer Guys

Tiga Drama Korea Baru Menanti Anda April Ini Di Viu!

'Summer Guys' merupakan filem muzikal versi Korea yang diadaptasi dari filem Coyote Ugly, siri ini berkisar pada empat orang dewasa muda yang berbeza bekerjasama untuk menghidupkan bar koktel lama di pantai. Summer Guys dibintangi oleh idol K-Pop Jeong-shin (CNBlue), Shin Won-ho (Cross Gene), Kwon Hyun-bin (JBJ), Kang Mi-na (IOI, GuGuDan) dan Lim Na Young (IOI, Pristeen).

Dark Hole

Tiga Drama Korea Baru Menanti Anda April Ini Di Viu!

'Dark Hole' mengikuti kisah sebuah kota bernama Muji yang diselimuti oleh asap hitam, menjadikan penduduk kota menjadi monster berbahaya. Detektif Lee Hwa Dun menyiasat fenomena ini dan bergabung dengan bekas detektif Yoo Tae Han untuk melawan raksasa tersebut. Dark Hole dibintangi oleh Lee Joo Hyuk (Hutan Rahsia, 365: Ulangi Tahun dan Survivor yang Ditetapkan: 60 Hari), Kim Ok Bin (Anak-anak Dewa yang Lebih Rendah dan Kronik Arthdal) dan Park Ha Eun. Penulis skrip Jung Yi Do juga menulis drama thriller Save Me, Item and Strangers from Hell.

Jangan lupa saksikan drama-drama terbaru dan siri blockbuster yang lain, first-on-Viu dan drama eksklusif termasuk 'True Beauty', 'Mr. Queen' dan 'River Where the Moon Rises'. Viu-ers dapat menonton siri dan filem ini di aplikasi Viu yang boleh dimuat turun secara percuma di App Store, Google Play, dan Smart TV terpilih, serta di web di www.viu.com. Enjoys!


Post a Comment

0 Comments