Showing posts with label Blog Theme. Show all posts
Showing posts with label Blog Theme. Show all posts
  • Logo Baru Rafzan Tomomi!

    Assalamualaikum & Salam sejahtera gais. Semalam tetiba rasa dah boring dengan header blog haha Lepas tu tetiba terus buat dekat p...

    READ MORE
  • ,

    2016 | New Look! New Name! New Hopes!

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Selamat Tahun Baru 2016! Maaf sebab lambat sangat update Selamat Tahun Baru ni sebab mac...

    READ MORE
  • ,

    Bila Julai Tiba...

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Korang semua apa khabar? Harap semuanya sihat selalu dan berpuasa penuh! Hari ini dah masuk...

    READ MORE
  • ,

    Tema blog berubah?

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Yes! akhirnya setengah bulan nak ubah sikit blog ni dah pon berjaya. fuh~ haha Last update t...

    READ MORE
  • , , , ,

    Welcome to my life!

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Ape khabar semua? Harap semua sihat selalu, jangan lupa senyum sikit! hehe Hari ni hari J...

    READ MORE
  • , , , , ,

    14/11

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca! Terima kasih kerana memilih untuk membaca blog ini hehe Okeylah Dah pon masuk bul...

    READ MORE
  • , , ,

    Finally, September!

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera! Hampir 3 minggu menghilangkan diri , akhirnya saya kembali ke dunia blog! Hoorey *bunyi bunga ...

    READ MORE
  • , , , ,

    "Happy 2nd Anniversary" Rafzan Tomomi Story!

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada korang semua. hee Hari ini dah masuk 8 Jun 2014 (Ahad). Selamat Ulangtahun ke-2 Rafzan T...

    READ MORE
  • , , ,

    BLOG THEME UPDATED! 『MAY 2014 EDITION』

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada korang semua. hee Akhirnya dapat jugak update tema blog untuk bulan ini. Setelah 2 bul...

    READ MORE
  • , , ,

    RANDOM AWESOME #26 : Coming Soon

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera. What is coming soon? Haa korang tak perasan ke tema blog ni tak berubah bulan lepas. haa Semala...

    READ MORE