Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang | Assalamualaikum dan Salam Sejahtera guys! Tetiba teringin nak bergambar dekat traffic light area Bukit Bintang. Kebetulan ada 'event' dekat area Bukit Bintang jadi tetiba datang idea nak bergambar dekat sekitar Bukit Bintang. Sebenarnya nak sangat gambar semasa melintas jalan dekat simpang empat (tak tahu nak panggil laluan apa)berdekat antara Monorel Bukit Bintang, McDonalds dan Lot 10. Sebelum dan selepas event sempat jugaklah photoshoot dekat sana.

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang

Nak bergambar dekat situ tak semudah yang disangka. Disamping menunggu kereta lalu lalang, kena menghadapi orang awam yang lalu juga. Terpaksa berjalan-jalan dan berpusing semasa melintas lampu isyarat dekat sana. Okay, puas hatilah dengan hasil gambar yang ada. Terima kasih adik Momi sebab layan je apa yang Momi nak haha. Okay Jom tengok sikit beberapa gambar dekat jalan Bukit Bintang tu.


Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang

Okay itu sahaja untuk entri kali ini. Sebab selalu sangat ambil gambar, sekali sekala Momi kongsikan dalam blog, mana tahu bagi anda idea untuk tangkap gambar kan? hehe.

Photo capture using Huawei Mate 20 X.
Edit using VSCO Apps.


2 comments:

  1. Perghhh baik lah photoshoot tgh bandaraya. teringin jugak tpi sistur maluuu haha

    ReplyDelete

Powered by Blogger.