Saya & Gambar III

by - 9/05/2017 11:58:00 pm


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais! Rasanya dah lama tak update koleksi-koleksi gambar Momi dekat blog, memandangkan banyak update di Instagram dan Facebook. Sebelum ni ada update entri 'Saya & Gambar' dan 'Saya & Gambar II'. Memandangkan mendapat sambutan dan sokongan yang menggalakkan dari rakan-rakan, maka muncullah beberapa gambar dengan 'pose' yang pelik lagi hehe. Sambil-sambil tu diselitkan gambar favourite Momi juga ya. Dah bersedia nak tengok? Let's go haha!

Termenung intai siapa tu? haha

Backside

Jongket

"sabarlah aku belum sedia lagi!"

"Menyelam dalam kolam cetek tapi beria pakai pelampung haha"

"I don't care, tetap nak pose juga"

"Rooftop View, so blue-ish"

"Lompat adik lompat"

Sebelum - masa ni ada orang jaga katil ni sebab ni pameran.

Selepas - Lepas je dia pergi, apa lagii... hahaha

"Hey cekik leher ke tu?"

"Black and white always my fav"

"I see you"

"I miss you"

"Kering Kontang"

"Riang rianya"

"adikk~ tunggu kita nak naik sama"

Ini adalah koleksi gambar Momi sekitar tahun 2016. Banyak lagi sebenarnya nak upload, nanti Momi akan update lagi ya. Okaylah terima kasih kerana sudi luangkan masa baca dan tengok foto-foto Momi yang pelik pelik sungguh ni haha. Jangan lupa Follow Momi di Instagram - @rafzantomomi. :)


You May Also Like

28 comments

  1. Setiap gambar ada terjemahannya sendiri..

    ReplyDelete
  2. Kena baca caption sekali.. Hohoho!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kena baca caption sekali. baru gelak gelak manja sikit haha

      Delete
  3. part gambar kat airport..

    uncle : hey! tengok lelaki ini..
    auntie : biarkanlah dia, dia memang suka bergambar!

    hahahahahha

    mrejoy.com

    ReplyDelete
  4. Mmg gambar2 yg menarik.. yg kat tepi pantai tu bukan lompat, tapi terbang kot hehee :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakai ilmu Power Puff Girls terbang tu . hahahaa

      Delete
  5. lawanya capture. Fav yg gambar dekat boat tu. Lawa betul view. Momi guna camera apa eh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe terima kasih. guna phone Flash Plus 2 :)

      Delete
  6. Suka tgok gambar2 awk dr dulu. Pandai berposing..comei je nampak. Nanti leh lah ajar sis cara2 nak bergambar ya..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhee boleh sis. kita buat kelas hahaa

      Delete
  7. Haha, terhibor hati akak tengok gambor 2 siap caption tergelak sensorang kat umah ni, dah ler hujan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhhahaa kak su jangan gelak sensorang kuat2 hhahaha

      Delete
  8. U oll tetap idol I oll untuk bergambar nanti boleh letak gambar sama2 hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn~ kita shoot ala-ala tyra dan naomi gitu hehe

      Delete
  9. Ni gambar Asia Next Top Model ke? Hahahaha. Kemain atas bawah depan belakang gambarnya. Walau apa pun suka gambar comel Momi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaha mostly pose belajar dari America's Next Top Model franchise, all sebab Tyra Banks hahaa. inspire gitu. yang pelik2 sikit tu saya create sendiri hahaha

      Delete
  10. Awww all your photos are so fun! I like the last one in Penang with the bicycle.

    ReplyDelete
  11. Gambar atas sekali nampak comel.. Menungkan siapa tuu bro?? Haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaa... termenungkan masa hadapan haha

      Delete
  12. Comel Lotei.... pandai bergaya...

    ReplyDelete
  13. Suka tgk momi.. confident je..pm confident sket...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe terima kasih sis. kena confident selalu hehhe

      Delete