• Saya & Gambar III


    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais! Rasanya dah lama tak update koleksi-koleksi gambar Momi dekat blog, memandangkan banyak update di Instagram dan Facebook. Sebelum ni ada update entri 'Saya & Gambar' dan 'Saya & Gambar II'. Memandangkan mendapat sambutan dan sokongan yang menggalakkan dari rakan-rakan, maka muncullah beberapa gambar dengan 'pose' yang pelik lagi hehe. Sambil-sambil tu diselitkan gambar favourite Momi juga ya. Dah bersedia nak tengok? Let's go haha!

    Termenung intai siapa tu? haha

    Backside

    Jongket

    "sabarlah aku belum sedia lagi!"

    "Menyelam dalam kolam cetek tapi beria pakai pelampung haha"

    "I don't care, tetap nak pose juga"

    "Rooftop View, so blue-ish"

    "Lompat adik lompat"

    Sebelum - masa ni ada orang jaga katil ni sebab ni pameran.

    Selepas - Lepas je dia pergi, apa lagii... hahaha

    "Hey cekik leher ke tu?"

    "Black and white always my fav"

    "I see you"

    "I miss you"

    "Kering Kontang"

    "Riang rianya"

    "adikk~ tunggu kita nak naik sama"

    Ini adalah koleksi gambar Momi sekitar tahun 2016. Banyak lagi sebenarnya nak upload, nanti Momi akan update lagi ya. Okaylah terima kasih kerana sudi luangkan masa baca dan tengok foto-foto Momi yang pelik pelik sungguh ni haha. Jangan lupa Follow Momi di Instagram - @rafzantomomi. :)


  • You might also like

    28 comments:

    1. Setiap gambar ada terjemahannya sendiri..

      ReplyDelete
    2. Kena baca caption sekali.. Hohoho!

      ReplyDelete
      Replies
      1. ye kena baca caption sekali. baru gelak gelak manja sikit haha

        Delete
    3. part gambar kat airport..

      uncle : hey! tengok lelaki ini..
      auntie : biarkanlah dia, dia memang suka bergambar!

      hahahahahha

      mrejoy.com

      ReplyDelete
    4. Mmg gambar2 yg menarik.. yg kat tepi pantai tu bukan lompat, tapi terbang kot hehee :) :)

      ReplyDelete
      Replies
      1. pakai ilmu Power Puff Girls terbang tu . hahahaa

        Delete
    5. lawanya capture. Fav yg gambar dekat boat tu. Lawa betul view. Momi guna camera apa eh.

      ReplyDelete
    6. Suka tgok gambar2 awk dr dulu. Pandai berposing..comei je nampak. Nanti leh lah ajar sis cara2 nak bergambar ya..:D

      ReplyDelete
    7. Haha, terhibor hati akak tengok gambor 2 siap caption tergelak sensorang kat umah ni, dah ler hujan

      ReplyDelete
      Replies
      1. hhhahaa kak su jangan gelak sensorang kuat2 hhahaha

        Delete
    8. U oll tetap idol I oll untuk bergambar nanti boleh letak gambar sama2 hehehe...

      ReplyDelete
      Replies
      1. kannn~ kita shoot ala-ala tyra dan naomi gitu hehe

        Delete
    9. Ni gambar Asia Next Top Model ke? Hahahaha. Kemain atas bawah depan belakang gambarnya. Walau apa pun suka gambar comel Momi.

      ReplyDelete
      Replies
      1. hahahahahaha mostly pose belajar dari America's Next Top Model franchise, all sebab Tyra Banks hahaa. inspire gitu. yang pelik2 sikit tu saya create sendiri hahaha

        Delete
    10. Awww all your photos are so fun! I like the last one in Penang with the bicycle.

      ReplyDelete
    11. Gambar atas sekali nampak comel.. Menungkan siapa tuu bro?? Haha..

      ReplyDelete
    12. Comel Lotei.... pandai bergaya...

      ReplyDelete
    13. Suka tgk momi.. confident je..pm confident sket...

      ReplyDelete
      Replies
      1. hehehe terima kasih sis. kena confident selalu hehhe

        Delete