Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais! Rasanya dah lama tak update koleksi-koleksi gambar Momi dekat blog, memandangkan banyak update di Instagram dan Facebook. Sebelum ni ada update entri 'Saya & Gambar' dan 'Saya & Gambar II'. Memandangkan mendapat sambutan dan sokongan yang menggalakkan dari rakan-rakan, maka muncullah beberapa gambar dengan 'pose' yang pelik lagi hehe. Sambil-sambil tu diselitkan gambar favourite Momi juga ya. Dah bersedia nak tengok? Let's go haha!

Termenung intai siapa tu? haha

Backside

Jongket

"sabarlah aku belum sedia lagi!"

"Menyelam dalam kolam cetek tapi beria pakai pelampung haha"

"I don't care, tetap nak pose juga"

"Rooftop View, so blue-ish"

"Lompat adik lompat"

Sebelum - masa ni ada orang jaga katil ni sebab ni pameran.

Selepas - Lepas je dia pergi, apa lagii... hahaha

"Hey cekik leher ke tu?"

"Black and white always my fav"

"I see you"

"I miss you"

"Kering Kontang"

"Riang rianya"

"adikk~ tunggu kita nak naik sama"

Ini adalah koleksi gambar Momi sekitar tahun 2016. Banyak lagi sebenarnya nak upload, nanti Momi akan update lagi ya. Okaylah terima kasih kerana sudi luangkan masa baca dan tengok foto-foto Momi yang pelik pelik sungguh ni haha. Jangan lupa Follow Momi di Instagram - @rafzantomomi. :)