Saya & Gambar II

22:09:00 Rafzan Tomomi 6 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Selepas entri pertama "Saya & Gambar" pada Julai lalu mendapat sambutan, saya nak teruskan dengan entri ke-2 sdan seterusnya. Memandangkan orang kata saya ni selalu tangkap gambar dengan pose yang pelik dihadapan khalayak ramai, saya akan selalu update gambar-gambar dekat Instagram, dan beberapanya di Facebook. Ada komen di Instagram meminta saya kekal dengan ke'pelik'an cara atau pose bergambar. Akan datang saya akan cuba lagi pelik-pelik untuk korang hahahaa. Jom tengok koleksi gambar-gambar yang Ehsan dari Instagram saya @rafzantomomi : 

"Kenapa suka sangat tu?" Sebenarnya belakang ni set pentas untuk Aktif 5 Bintang. hehe

"Mid Valley & Dinding Cantik haha"

"Buka puasa dekat Pappa Rich masa Iftar XOXO 4 Julai"

"Breakout!"

"Bunga kat dinding? Tiada masalah hehe"

"Colourful."

"lain plan lain yang jadi"

"Laugh"

"Pose Gadis 1"

"I really love Flower Headbands"

"art"

"Meet BoboiBoy"

"Surprise burger!"

"flower & balloon"

"Comfort"

"gelak anak"

"awkward"

"waiting haha"

"in between"

"Lolipop"

"Waterpark"

"miss me?" 

"Sleeping Beauty"

Yeahhh! Inilah koleksi kedua gambar-gambar saya di Instagram. Idea tu banyak semasa nak bergambar tapi bila tiba masanya terus tak tahu nak bergambar macam mana haha. Beberapa gambar yang diupload kadang-kadang menarik tapi kalau terjumpa yang lagi pelik, nak post yang tu dulu hahaha. Terima kasih membaca hehe. :)

Dear Santa by Girls' Generation-TTS

6 comments:

  1. wahhh photogenicnyaaa...kalau sy depan kamera.. mmg sepesen je muka ..sob3..kaku kot!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe boleh laa. nanti kita buat tutorial macam mana nak pose ahahaa

      Delete
  2. canti gambar-gambar rafzan... :)

    ReplyDelete
  3. Teringin nak jadi confident macam Rafzan ni tau.... Sha suka bergambar tadi bila ada orang tengok2 jadi tension plak... hhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe takpe2. nanti kite share cara bergambar tanpa segan hahaha.... :D

      Delete