Be Fresh | Spray Pewangi Anti Bau Pelbagai Guna

10:21:00 Rafzan Tomomi 4 Comments

Be Fresh - Spray Pewangi Anti Bau Pelbagai Guna

Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Anda pasti tidak selesa jika rumah anda bau yang kurang menyenangkan. Lebih-lebih lagi masa memasak, habis satu rumah serap bau yang anda masak termasuk langsir, bantal, cadar dan banyak lagi. Cara penyelesaian masalah di atas adalah menggunakan 'Be Fresh' - Spray Pewangi Anti Bau Pelbagai Guna.

Be Fresh - Spray Pewangi Anti Bau Pelbagai Guna

Be Fresh adalah Spray Pewangi Anti Bau Pelbagai Guna. Dengan hanya Spray Be Fresh dan formula Anti Bau akan meresap Bau Busuk. Persekitaran akan Wangi & Nyaman. Be Fresh tidak mengandungi alkohol dan ia dihasilkan berasaskan air. Ia juga menggunakan ekstrak Pati Tumbuhan. Momi dah cuba dekat rumah, memang wangi rumah gais. Spray pewangi macam ni mudah, Emak Momi pon suka bau dia. Harum je. 

Be Fresh - Spray Pewangi Anti Bau Pelbagai Guna

Penggunaan sebotol Be Fresh 300ml bersamaan 1,000 kali semburan. Ia bergantung pada cara penggunaan anda. Kalau banyak dan kerap guna, cepatlah habis kan? hehe. Momi guna dekat langsir, cadar dan bantal. Selain itu, penggunaan Be Fresh adalah meluas untuk seisi rumah termasuk:
- Bulu Kucing
- Halau Lalat
- Sofa Fabric
- Pakaian Dalam Almari
- Laci
- Ruang Tamu
- Bilik Air
- Dalam Kereta
- Ruang Pejabat
- Sangkar Kucing

Harga Be Fresh
1 botol Be Fresh (300ml) berharga RM45 + Pos RM7 = RM52. Berita baik untuk anda, jika anda membeli SET KOMBO -3 botol Be Fresh- , anda tak perlu bayar untuk PosLaju dan anda juga akan dapat 'Free Gift' dengan hanya membayar RM110 dari RM156 (JIMAT RM46) . Sabah dan Sawarak tambah rm10 pos laju.

Be Fresh - Spray Pewangi Anti Bau Pelbagai Guna

Pembelian melalui ONLINE MELALUI ejen Be Fresh :
1. Azu 019-773 3211
2. Ina 018 – 265 9511
3. Ain 019 – 320 2122
4. Nanie – 012 – 223 4507

Page Facebook :

COD Area Be Fresh :
Putra Heights, USJ, Subang Jaya, Shah Alam- Seksyen 27/28

Alamat Kedai :
KOI VENTURES MARKETING (CT 0029645-K)
22 Jalan Putra Indah 9/1D,
Putra Heights, Subang Jaya


4 comments:

  1. Pastinya lebih menyegarkan...alhamdulillah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. seronok je hirup bau wangi :)

      Delete
  2. nak sembur pada hati mereka2 yang busuk boleh tak awaa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu tak boleh awak, kena guna clorox lebih mujarab keatas mereka hahahaa

      Delete