#MovieReview - The Legend Of Tarzan

16:15:00 Rafzan Tomomi 0 Comments

Review Filem The Legend Of Tarzan 2016 Review

Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Siapa pernah tengok filem animasi "Tarzan" yang di keluarkan pada tahun 1999. Haa Momi adalah salah seorang peminat filem Tarzan yang versi katun tu. Tahun ini filem live-action Tarzan yang berjudul "The Legend Of Tarzan" mula ditayangakan mulai 30 Jun 2016. Filem Tarzan live-action ni dibawah WARNER BROS. PICTURES. Mungkin Jalan cerita dia lain sikit kot . Best ke tak?  ::Amaran : Spoiler:: 

Review Filem The Legend Of Tarzan 2016 Review
Saksikan Trailer "The Legend Of Tarzan"!
Download The Legend Of Tarzan 2016

SINOPSIS The Legend Of Tarzan
Selepas beberapa tahun Tarzan meninggalkan hutan di Africa untuk hidup bersama isterinya Jane Porter di London sebagai John Clayton III, Lord Greystoke, dia telah dijemput ke Congo untuk berkhidmat sebagai perwakilan Parlimen. Dia tidak menyedari dia kini berhadapan dengan keadaan bahaya yang didalangi oleh Kapten Belgium, Rom.

Bahasa: Inggeris
Klasifikasi: P13
Tarikh Tayangan: 30 Jun 2016
Genre: Aksi / Pengembaraan
Durasi: 1 Jam 49 Minit
Pengedar: WARNER BROS. PICTURES
Pelakon: Alexander Skarsgard, Margot Robbie, Christoph Waltz, Samuel L. Jackson, Djimon Hounsou
Pengarah: David Yates
Format: 2D, 3D, IMAX 3D, 2D ATMOS, 2D ATMOS D-BOX

Review Filem The Legend Of Tarzan 2016 Review

REVIEW
Jalan cerita dia tak sama seperti mana yang kita tahu. Filem "The Legend Of ebih kepada kehidupan Tarzan selepas keluar dari hutan rimba tu. Cerita dia serius dan ada selit sedikit humor, so takde la rasa bosan sangat ketika menonton tu. Watak Tarzan dan Jane yang dilakonkan pon boleh la.

Perjalanan cerita filem ni agak perlahan dan bahagian hujung-hujung tu baru rasa teruja nak tengok. memang slow sesangat dan hanya pumped up masa hampir-hampir hujung. Satu lagi korang yang tak pernah tengok filem or tak tahu kisah hidup Tarzan tu, mungkin macam blur sikit sebab banyak flashback.

Keseluruhannya, filem "The Legend of Tarzan" ni okay sahaja. Boleh la kalau nak tengok saja-saja. :)

Review Filem The Legend Of Tarzan 2016 Review

Dengan ini, Momi nak bagi
3.5 / 5 
BINTANG

Poster The Legend Of Tarzan 2016 Download | The Legend Of Tarzan 2016 Subtitle | Sinopsis The Legend Of Tarzan 2016 Synopsis | Poster The Legend Of Tarzan 2016 Review | The Legend Of Tarzan 2016 | The Legend Of Tarzan 2016 Torrent | Review filem The Legend Of Tarzan 2016 | Barisan pelakon The Legend Of Tarzan 2016  Review film The Legend Of Tarzan 2016 | Live Action Tarzan 2016

0 comments: