• #MovieReview - Independence Day : Resurgence

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Sebuah lagi filem lama kembali menggegarkan panggung wayang. Filem  Inde...

    READ MORE
  • Karnival 7 Likor - Tawar Harga Murah Sempena Syawal 2016

    Assalamualaikum & Salam sejahtera gais. Belum beli baju raya? kuih raya? Waktu-waktu macamni memang sesuai dah nak cari baju raya n...

    READ MORE
  • #MovieReview - Finding Dory

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Siapa pernah tengok Finding Nemo? Haaa.. kini pengembaraan diorang kembal...

    READ MORE
  • Ketuk-Ketuk Ramadan 2016 | Streaming

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Sempena Ramadan ini, Ketuk-Ketuk Ramadan  sekali lagi meneruskan rancangan memasak be...

    READ MORE
  • 5 Cara Berbaik Dengan Bekas Kekasih

    Assalamualaikum & Salam sejahtera gais. Ada orang request nak tips macam mana nak pujuk bekas teman wanita dia. Sebenarnya Momi ta...

    READ MORE
  • #MovieReview - The Conjuring 2

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Filem paling seram yang Momi tunggu dari tahun 2013 lagi, sekuel filem ...

    READ MORE
  • Berbuka Puasa Bersama D'Saji

    Assalamualaikum & Salam sejahtera gais. Nak berbuka puasa dekat mana eh? Banyaknya bufet Ramadan tapi tak tahu nak pilih yang mana?...

    READ MORE
  • 4th Anniversary

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Selamat ulangtahun ke-4 RAFZANTOMOMI.COM . Serius sedar tak sedar dah masuk tahun ke-4 akti...

    READ MORE
  • Lirik Lagu Alhamdulillah - Wani Feat. Juzzthin

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Korang mesti pernah dengarkan lagu ' Lepaskan' dari Wani yang tengah popular ...

    READ MORE
  • #MovieReview - Teenage Mutant Ninja Turtles: Out Of The Shadows

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Dah tonton filem ni minggu lepas, baru sempat nak update review filem ni. Fi...

    READ MORE
  • Ujibakat Akademi Fantasia 2016

    Assalamualaikum & Salam sejahtera gais. Akademi Fantasia (AF2016) bakal kembali dengan musim terbaru pada tahun 2016! kira-kira d...

    READ MORE
  • Flash Plus 2 Review

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Zaman sekarang ni semua orang boleh dikatakan pakai smartphone, terutamanya golongan m...

    READ MORE