Logo Baru Rafzan Tomomi!

17:19:00 Rafzan Tomomi 0 Comments


Blog Logo

Assalamualaikum & Salam sejahtera gais. Semalam tetiba rasa dah boring dengan header blog haha Lepas tu tetiba terus buat dekat photoshop. Hari ini 1 April 2016, Momi decide untuk publish logo baru . Yeayy.. Seperti biasa, Momi suka benda yang simple je. Warna Biru dan pink tu kaler wajib untuk blog Momi tau! hehe. Apa pendapat korang tentang logo baru ni? 
Blog Logo

Kebetulan pakai design ni untuk bisnes kad baru sekali, memandangkan yang sebelum ni takde muka, kali ni nak letak muka sikit hee. Momi tengok ramai dah blogger buat bisnes kad yang baru, jadi Momi pon nak join the club lah. Siapa nak In shaa Allah sebelum SBB2016 nanti. Haa siapa join SBB2016 boleh jumpa dan kenal-kenal ya. Boleh ler tukar-tukar kad kan? hehe Haa.. gambar baru pon dah update dekat page "RAFZAN TOMOMI" dan semua social media hehe. 


p/s : harap korang suka la ye :p

0 comments: