Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Dah lama tak bercerita hal personal dalam blog ni, jadi saya update sikit eh. Haa 2 September yang lalu, telah diadakan Majlis #WarnaiKenangan yang meraikan mereka (bos-bos) yang bakal bersara. Bos saya, En. Manap bakal bersara bulan November nanti, jadi majlisnya diadakan awal sedikit.


Seminggu sebelum harinya, saya dapat arahan dari En, Shaheezam untuk buat persembahan pada malam tersebut. What? Persembahan?? Nak buat apa ni. Saya bersama Amyra Ismail & Kak Nad bersatu untuk menyanyi pada malam tersebut. Suara takdelah sehebat Dato Siti Nurhaliza atau Hafiz tapi takpe laaa belasah je. hahaha . Lagu apa? yaa.. lagu "Flashlight" nyanyian Jessie J. Ingatnya nak buat ala-ala Pitch Perfect tapi tak cukup ahli jadi pakai lagu yang sedia ada je. Nasib baik ada Instrumental download dekat YouTube haha. Persembahan ni surprise untuk bos kami hehe.


*Half of Online Family*

Pada malam tu, memang nebes giler lah cerita dia. Macam manalah nanti kan? hahaha. Orang lain dok sibuk mengunyah, saya pulak dah nebes sangat , minum air pon sikit je haha. Kitorang sempat borak-borak dengan bos. Majlis dah mula, lagi la kitorang nebes woi. Nak tunggu waktu perform lagi lagi lagi buat kitorang berdebar ye. Bila turn kitorang ada pulak sedikit problem, tapi berjaya di-cover. Kitorang pon naik atas pentas hee.

*bunga nak kemana tu?* 

*kemain haha*

*hah nak pergi mana tu?*

*ohh bagi belon dekat bos hahaha*
Yeayyy!! Finally It's over! Lepas semua beban dikepala. No more nebes-nebes haha. Lepas menyanyi baru sedar perut tengah lapar, huhu jadi makanan pon dah habis. Nasib baik ada dessert, lalu kitorang pon makan dessert banyak banyak, sampai comot pipi *tiada gambar* hahaa. Terima kasih kepada semua yang terlibat, terutama sekali Mira & Kak Nad. Saia tak kuad ooo sorang-sorang atas pentas, Kepada bos, selamat bersara soon. Maaf yer video tak dapat diupload sebab menjaga privasi salah seorang dari kami. hehe ^___^


p/s : saya sayang bos saya. haha

RTM Online | Selamat Bersara Bos | Tema untuk makan malam | Tema Untuk Majlis Persaraan