Segalanya tentang album ke-5 Girls' Generation 'Lion Heart'!

12:37:00 Rafzan Tomomi 0 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Girls Generation sekali lagi kembali! SONEs diluar sana seperti saya pasti rasa teruja sebab comeback tahun ni back-to-back! Bermula selasa lalu, kemain rancak diorang upload teaser gambar dan teaser muzik video untuk 2 lagu 'Lion Heart' & 'You Think'.


Album studio ke-5 Girls' Generation 'Lion Heart' akan release dalam bentuk CD pada 19 Ogos 2015 dan secara digital mulai 18 Ogos 2015 'Lion Heart' (12.00 Tengah Hari) & 19 Ogos 2015 'You Think' (12.00 Tengah Malam). Album ini mengandungi 12 buah lagu termasuk single "Party" yang di-release-kan awal Julai 2015. Berikut adalah senarai lagu dalam album tersebut :


TEASER IMAGE : 
'Teaser Image' kali ni nampak lebih 'classy retro'. Memang style orang dulu-dulu. Semua nampak sangat cantik dan gojes okay. Most favourite adalah gambar Sunny baju kuning tu. Very classy! suka sangat. Jom tengok teaser image









        

TEASER MUSIC VIDEO "LION HEART" : 


TEASER MUSIC VIDEO "You Think" : 


MUSIC VIDEO "LION HEART" : 
18/8 12.00 Tengah Hari (Waktu Korea)


Sangat suka dengan muzik video 'Lion Heart' ni. Masa tengok teaser , rasanya mesti akan ada seorang lelaki handsome, tinggi dengan diorang , sekali masa tengok muzik video gelak mak nab tengok ada badan manusia berkepala 'singa' . Alahai comel betul haha. Lagu dia pon best jugak! Very the old feelings hehe. :)

MUSIC VIDEO "You Think" : 
19/8 12.00 Tengah Malam (Waktu Korea)



Muzik video ini sangat sangat sangat hot! Demo lagu ni dah dengar sebulan sebelum klip video ni keluar. Tak banyak perubahan tapi tetap 'perfect'!  Walaupun ramai SONEs rasa lagu ni macam sekejap, 3 minit 18 saat ni memang buat korang tak kelip mata. Lagi-lagi part SeoHyun menari tu. OMG! hahaha . MV ni 'Super classy', seksi dan awesome! I love it!

Girls' Generation SNSD 5th Album Lion Heart Download | Girls' Generation SNSD 5th Album Lion Heart Torrent | Girls' Generation SNSD 5th Album Lion Heart Music Video | Girls' Generation SNSD 5th Album Lion Heart Teaser Image | Girls' Generation SNSD 5th Album Lion Heart Tracklist | Girls' Generation SNSD 5th Album You Think Tracklist | Girls' Generation SNSD 5th Album You Think Download | Girls' Generation SNSD 5th Album You Think Teaser Image | Girls' Generation SNSD Lion Heart Dance Version | Girls' Generation SNSD You Think Dance Version | Girls' Generation SNSD Lion Heart Dance Choreography | Girls' Generation SNSD You Think Dance Choreography | Girls' Generation SNSD You Think Lyric | Girls' Generation SNSD Lion Heart Lyric

0 comments: