Girls' Generation - Party

21:00:00 Rafzan Tomomi 6 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Nak cerita sedikit bagaimana terujanya Girls' Generation kembali setelah 1 tahun 5 bulan sejak release mini album "Mr. Mr." tahun lepas. Hari ini 7 Julai 2015 tepat jam 10 malam (waktu Korea), mereka kembali menggembirakan peminat mereka dengan album single "PARTY". Seperti biasa akan highlight kan bila diorang buat comeback. (Kalau siapa berpuasa, mohon jangan teruskan scrolling! haha)


Cover Album single

Album single "PARTY" memuatkan 3 buah lagu dalam single tersebut; 01 PARTY / 02 CHECK / 03 PARTY (Instrumental). Lagu "PARTY" membawa konsep yang ceria, fresh dan santai , manakala lagu "CHECK" berkonsepkan seksi dan RnB. cool. Selepas album single ini, GIRLS' GENERATION akan me-release-kan album studio ke-5 mereka yang mengandungi 2 buah lagu yang bakal di-highlight-kan "Lion Heart" & "You Think". Stay tuned!

Music Video 

Muzik video "PARTY" absolutely awesome dan comel-comel belaka. Scene dekat pantai memang best, I feel wanna dance with them. haha Lagu tu semakin bermain di kepala dan lirik "p.a.r.t.y p.a.r.t.y" sangat 'catchy'. Pengambaran muzik video ini dilakukan di Silavadee Pool Spa Resort, Koh Samui, Thailand. Serius tempat dia memang cantik dan cerahhh~ Rasa macam nak pergi pulak. haha

Solo Teaser Photo


p/s : Tak sabar nak tunggu lagi 2 lagu . ^__^

PARTY Girls Generation single download | PARTY Girls Generation MV| Party Girls Generation Teaser Photos | Party Girls Generation poster | Party Girls Generation cover album | Party Girls Generation Lyric |  Lion Heart Girls Generation Lyric | You Think Girls Generation Lyric

6 comments:

  1. Hamboii, peminat Girls Generation ni.. boleh geng dengan kawan ena, dia hantu group ni.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha... memang minat. Yeayy kirim salam kawan ☺

      Delete
  2. Suka juga lagu Girl Generation nie, best dan rancak...

    ReplyDelete