10k

20:18:00 Rafzan Tomomi 8 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Apa yang "10k" ni? Projek 10k ke? hahaha. Tak lahh.. Nak cerita pada hari Selasa 11 Ogos 2015, maka tercatatlah sejarah dalam hidup saya apabila bilangan pengikut Instagram @rafzantomomi mencecah 10,000 orang! Ehhhh? Seriously??! Saya sendiri pon macam tak percaya. Ambil masa selama dalam 2 tahun 8 bulan jugak untuk dapat seramai ini.   


Kumpul follower ni dengan usaha sendiri ya, tak main beli-beli hahaha. Lepas 10k ni, akan cuba nak buat IG Review berbayar, SWAP review, job iklan berbayar dan banyak lagi. Semua masih dalam perancangan. Terima kasih kepada mereka-mereka yang sudi follow saya . Jom follow saya dekat Instagram @rafzantomomi , please mention yang korang dari pembaca blog ni. :)

Wonder Girls - I Feel You

8 comments: