Saya & Gambar



Assalamulaikum & Salam Sejahtera gais. Kebanyakkan rakan-rakan di Instagram & Facebook pasti dah tahu yang saya seorang yang suka bergambar. Mereka kata saya seorang yang 'photogenic' tapi saya tak berapa pasti pasal tu haha. Bila nampak kamera terus akan berubah muka. haha *ni la dia banyak sangat tengok ANTM~ haha* Entri kali ni saja-saja nak bagi korang beberapa koleksi gambar di Instagram yang saya rasa pelik dan cantik atau 'syok sendiri' hahaha. Ada jugak antaranya yang edit dekat photoshop. Semoga korang #Langgarpintu tengok gegambar ni. haha

































Harap selepas tersenyum atau buat muka pelik tengok gambar ni, basuh kaki sebelum tido. Dikhuatiri boleh terbawak dalam mimpi. hahaha Terima kasih kerana membaca entri mengarut ini. Tiada apa-apa nilai, cuma nak share hobi saya je. haha :p

p/s : Korang suka bergambar? Share la sikit Instagram korang ;)

Anything by Amuro Namie

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Senarai Filem Melayu 2019

10 Ayat Sweet Untuk Couple Tapi Annoying!

Lirik Lagu Raya Hael Husaini - Bersyukur Seadanya