Bila Julai Tiba...

13:54:00 Rafzan Tomomi 8 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Korang semua apa khabar? Harap semuanya sihat selalu dan berpuasa penuh! Hari ini dah masuk Ramadan ke-15, jadi kita dah berada ditengah-tengah bulan puasa. Pantasnya masa berlalu kan? Haa.. Alhamdulillah puasa saya penuh setakat ini. hehe Kita pon dah masuk bulan Julai, diharapkan bulan ni lebih baik dari sebelumnya. InsyaAllah :)



Kalau korang perasan, sesuatu telah berlaku pada blog saya. Hah? Apa terjadi? Actually semalam ada terusik tah coding apa tah, tetiba datang idea nak ubah sedikit layout blog ni. Jika sebelum ini page button berada dibawah header tapi sekarang dia ada dekat atas dah. hihi Saya rasa suka pulak dengan design ni, simple dan tak serabut. hihi. Saya harap korang pon suka sama ya. haha btw nak buat sedikit pengumuman, saya tengah memikirkan untuk buat Segmen Bloglist untuk kali ke-2! Yeayyy.. *bunga api meletop* Tarikh segmen akan diumumkan bila saya dah bersedia okay. Stay tuned! ;)

Akim & The Majistret - Potret

8 comments:

  1. salam singgah dari blog pcl www.nazlee.com

    ReplyDelete
  2. Wah Rafzan nak buat segmen bloglist yer, nak join ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayy terima kasih sebab nak join, nanti saya umumkan eh. tak lama lagi tu hahaha :D

      Delete
  3. Cepatkan masa berlalu . Selamat berpuasa juga .. Semoga kite berjaya menempuhnya dgn jayanya in shaa Allah .. Btw suke tengok blog ni , Kemas bangat sih .. Hehe :D

    http://syamsiddhuha.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuppp.. sangat cepattt hehehe.. terima kasihhh :D

      Delete
  4. GA kedua....?? waahhh... bagus tu..
    boleh la join skali... :)


    Salam.. haii.. Dramatic Uniq datang blogwalking kat sini. Exchange Feed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM 3100.00 Jemput join tau. Boleh buat duit raya. Terima Kasih.. :)

    ReplyDelete