Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Korang semua apa khabar? Harap semuanya sihat selalu dan berpuasa penuh! Hari ini dah masuk Ramadan ke-15, jadi kita dah berada ditengah-tengah bulan puasa. Pantasnya masa berlalu kan? Haa.. Alhamdulillah puasa saya penuh setakat ini. hehe Kita pon dah masuk bulan Julai, diharapkan bulan ni lebih baik dari sebelumnya. InsyaAllah :)



Kalau korang perasan, sesuatu telah berlaku pada blog saya. Hah? Apa terjadi? Actually semalam ada terusik tah coding apa tah, tetiba datang idea nak ubah sedikit layout blog ni. Jika sebelum ini page button berada dibawah header tapi sekarang dia ada dekat atas dah. hihi Saya rasa suka pulak dengan design ni, simple dan tak serabut. hihi. Saya harap korang pon suka sama ya. haha btw nak buat sedikit pengumuman, saya tengah memikirkan untuk buat Segmen Bloglist untuk kali ke-2! Yeayyy.. *bunga api meletop* Tarikh segmen akan diumumkan bila saya dah bersedia okay. Stay tuned! ;)

Akim & The Majistret - Potret