recent posts

3rd Anniversary | Teaser


Illustrate by @hii_kiie

Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Kita dah masuk 1 Jun 2015 hari ni! Yeayy.. Semestinya tak sabar nak tunggu ketibaan bulan Ramadan yang tinggal beberapa belas hari lagi. Sure korang semua excited kan? Rasanya lagu raya dah boleh berkumandang kot hahaha Okay, nak cerita sikit pasal bulan Jun ni. Pada 8 Jun ini, Rafzan Tomomi Story akan berusia 3 tahun! Yeayyyy~ *bunga api letop letop* Saya akan release beberapa teaser sehingga 8 Jun nanti, serius teruja! hihi Terima kasih kepada adik saya sebab dia yang lukis untuk beberapa teaser ni. Nanti iols belanja makan. hahah :p InsyaAllah blog akan bertukar temanya 8 Jun nanti. hihi. Korang boleh tengok page baru "3RD ANNIVERSARY" kat bahagian tepi tu. hee :)



3rd Anniversary | Teaser 3rd Anniversary  | Teaser Reviewed by Rafzan Tomomi on 6/01/2015 04:30:00 pm Rating: 5

4 comments:

Powered by Blogger.