3rd Anniversary | Teaser

16:30:00 Rafzan Tomomi 4 Comments


Illustrate by @hii_kiie

Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Kita dah masuk 1 Jun 2015 hari ni! Yeayy.. Semestinya tak sabar nak tunggu ketibaan bulan Ramadan yang tinggal beberapa belas hari lagi. Sure korang semua excited kan? Rasanya lagu raya dah boleh berkumandang kot hahaha Okay, nak cerita sikit pasal bulan Jun ni. Pada 8 Jun ini, Rafzan Tomomi Story akan berusia 3 tahun! Yeayyyy~ *bunga api letop letop* Saya akan release beberapa teaser sehingga 8 Jun nanti, serius teruja! hihi Terima kasih kepada adik saya sebab dia yang lukis untuk beberapa teaser ni. Nanti iols belanja makan. hahah :p InsyaAllah blog akan bertukar temanya 8 Jun nanti. hihi. Korang boleh tengok page baru "3RD ANNIVERSARY" kat bahagian tepi tu. hee :)



4 comments: