• , , , , , , ,

    #MovieReview "The Duff"

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Kali ni nak review filem romantik komedi, " The Duff" . Fi...

    READ MORE
  • , ,

    Selamat Hari Bumi

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Pagi tadi bukak ler Google (seperti kebiasannya) untuk memulakan hari, sekali logo Google b...

    READ MORE
  • , ,

    Sayangi Dirimu

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Minggu ini sepatutnya update beberapa entri blog tapi terpaksa delay sebab kemalasan dan ...

    READ MORE
  • , , , , ,

    Mother's Day Miracle Night With Dato Siti Nurhaliza

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Rasa-rasanya hari ibu nanti apa hadiah korang nak bagi kat emak korang? Haaa.. saya nak bag...

    READ MORE
  • , , ,

    9 Jenis Manusia di Instagram

    Assalamualaikum & Salah sejahtera gais. Dah seminggu tak update entri ni, haaa lama sangat dah berehat ni kan. Sengajalah meng- upd...

    READ MORE
  • , , , , , , , ,

    #MovieReview "Fast & Furious 7"

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Kali ni nak review filem aksi 2015, " Fast & Furious 7" (at...

    READ MORE
  • , , , , , , ,

    #MovieReview "Home"

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Kali ni nak review sambungan dari filem animasi 3D, " Home" . Fil...

    READ MORE
  • , , , , , , ,

    #MovieReview "The Divergent Series : Insurgent"

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Kali ni nak review sambungan dari filem Divergent (2014) ,  "Insurgent&q...

    READ MORE
  • , , ,

    April & Senarai Bloglist Rafzan Tomomi Story '15!

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Selepas seminggu berehat dari update blog, kini tibalah masanya untuk saya update ! hee ...

    READ MORE