Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Yes! akhirnya setengah bulan nak ubah sikit blog ni dah pon berjaya. fuh~ haha Last update tema blog bulan November 2014 lepas. Masih mengekalkan konsep simple dan kemas. Kire ni dah berpuas hati dengan tema kali ni. Rasanya tak pernah guna warna biru laut & merah jambu, jadi bila gabungkan nampak cantik pulak . hehe 


Dengan tema ni juga, saya ada tambah dua lagi page baru iaitu "#MOVIEREVIEW" & "#SIARSIAR". Page "#MOVIEREVIEW" tu akan saya letak entri atau teaser untuk review filem yang saya dah tengok dan page "#SIARSIAR" pulak entri saya pergi jalan-jalan atau kedai makanan. Harap korang suka la ye, sebab saya memang dah suka. Rasa cun dah! hehe