recent posts

Februari


Assalamualaikum & Salam sejahtera gais. It's finally February! Amboii cepat betul masa berlalu, tak sedar dah masuk 1hb Februari. So macam mana Januari korang? Okey atau tak berapa okey? Kalau saya biasa-biasa je hee InsyaAllah dah nampak tu rajin update blog selang 2-3 hari ni haha. Bulan ni nampaknya banyak cuti hari biasa;
* Isnin 2 Februari (Cuti Ganti Hari Wilayah Persekutuan 1 Februari), 
* Selasa 3 Februari (Cuti Thaipusam), 
* Khamis & Jumaat 19 & 20 Februari (Cuti Raya Cina).
Nampaknya sikit lerr gaji bulan ni. hhahaha Cerita pasal entri lepas, Alhamdulillah dah sampai 500 followers dah! Yeayyy Terima kasih. Korang memang awesome! haha Saya nak ajak korang follow blogger ke-500 yang ikut blog saya, "DUNIA MIYA AMIRA", follow jangan tak follow yer. :) Haih~ Manalah nak cari 500 followers lagi ni kan? hahaa Saya sedang menjalankan "RAFZAN TOMOMI STORY BLOGWALKING TOUR" gitu, follow mana-mana blog yang saya jumpa. hahaha Diharapkan Februari ni lebih baik dari bulan sebelumnya, InsyaAllah dimurahkan rezeki dan sihat-sihat selalu :)

Comel tak? Comel tak? hahaha



Februari Februari Reviewed by Rafzan Tomomi on 2/01/2015 03:00:00 pm Rating: 5

21 comments:

  1. hahahaha...xsangka plak jadi follower ke 500...
    thanks sebab promote miya kat blog si comel ni...hahaha

    ReplyDelete
  2. ok..saya dah follow blog rafzan...ngeeee :-D

    ReplyDelete
  3. bulan ini banyak cuti, memang seronok.

    ReplyDelete
  4. Hi cutie, congratulations for the 500 Follower. Saya pun nak jadi macam awak jugak bole bg tips? Hihi saya follow awak ok.tp follow sy balik ok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih yaa. tips? rasanya kene rajin blogwalking, selalu visit blog orang & follow hee :) okey. :)

      Delete
  5. Tahniah atas follower ke 500...
    Wah mcm mnrik rafzan tomomi story blogwalking tour.... Good luck..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. heee nanti awak buat jugaklah blogwalking tour

      Delete
  6. Ohyeehhh! Feb, March, April.. heheheheh

    ReplyDelete
  7. oooooo.. sejak xsekolah xtahu den esok lusa cuti apa..hahaha..
    btw,asal comel sangat banner smua yg ada dlm blog ni..? ahahha

    ReplyDelete
  8. Happy February, Rafzan. Tahniah follower dah setengah ribu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee Happy February too. Alhamdulillah. terima kasih ^___^

      Delete
  9. Wahh.. Tahniah followers dah semakin ramai! Moga terus rajin blogwalking ya! :D

    ReplyDelete
  10. Singgah bw petang.
    Singgah follow sambil klik nuff Sensodyne (^^,)

    Regards,
    Yana Afi Mohamed

    ReplyDelete

Powered by Blogger.