8k?

12:54:00 Rafzan Tomomi 22 Comments


Assamualaikum & Salam sejahtera gais. Entri kedua 2015! Sengaja meng-gigihkan diri untuk update status. Beberapa hari lepas (kalau siapa ada instagram saya) , saya ada post gambar di atas tu. Haa ape tu? 8K? haha Sebenarnya "8K" yang dimaksudkan ialah 8,000 followers. Alhamdulillah, dah sampai 8,000 orang ikut saya. haha Mula dari hujung 2012 sampai la sekarang, macam tak percaya dah 8,000 pengikut dekat Instagram. Paling terharu, bila ada seorang pengikut yang masih ingat lagi dan dia carik saya melalui hashtag "#Terhantukdinding", lepas dia buat instagram baru. Terima kasih cari saya balik hahaha Lupa nak bagi tahu, blog ni pon dah capai 60,000 viewers, yeayyy! I'm so happy. Okeylah sampai disini dulu entri kali ini, siapa rajin tu follow la Instagram saya "rafzantomomi", sure followback ^__^.


22 comments:

  1. ingat gaji 8K tadi heheh.. tahniah tahniah ramai pengikut :) hehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha kan. kalau gaji begini mesti meghiah hahaha

    ReplyDelete
  3. aWAK TAK TAKUT GAYAT KE PANJAT NUMBER 8 GERGASI TU ? :P

    ReplyDelete
  4. itu bukan persoalannya, persoalannya boleh ke panjat macam tu? hahahahahaaa

    ReplyDelete
  5. hahahha , tu la pasal , kih3 .

    ReplyDelete
  6. comel2 gambar rafzan tomomi ni..kreatif... ^_^

    ReplyDelete
  7. yoorin melacolea : terima kasih. hee masa terluang, saje2 edit :D

    ReplyDelete
  8. Halim Brothers : hahah follow jangan tak follow :D

    ReplyDelete
  9. Farah Huda : terima kasihhhh ^_^

    ReplyDelete
  10. Tahniah... lepas ni gaji boleh lebih 8K seminggu...Aminnnn

    ReplyDelete
  11. Putera Zach : hahaha insyaAllahhh ... :D

    ReplyDelete
  12. tahniah..nad pun tak sampai banyak tu

    ReplyDelete
  13. Nadia Johari : hee takpe, usaha tangga kejayaan. :D

    ReplyDelete
  14. BudakVanilla : okey. thanks ya :D

    ReplyDelete