23

00:00:00 Rafzan Tomomi 8 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Hari ni tanggal Rabu, 31 Disember 2014, saya masuk umur 23 tahun. Yeayyy! Syukur Alhamdulillah. Masih lagi bernafas sehingga hari ni. :) Terima kasih kepada sesiapa yang wish tak kira kat laman sosial, blog atau telefon. hee Terima kasih banyak-banyak. hehe. Yeay I'm 23 now. hahahahaa Header & beberapa benda telah diubah suai sempena birthday & sempena tahun 2015 ubah nama blog kepada RAFZAN TOMOMI STORY '14 kepada RAFZAN TOMOMI STORY '15. hee Selamat Hari lahir untuk diri sendiri dan Selamat tahun baru 2015! 



8 comments:

  1. happy bdayy awak..semoga panjang umur..murah rezeki..

    ReplyDelete
  2. Selamat hari lahir budak comel. Btw header tu cantik. Ajar skit..

    ReplyDelete
  3. budakbandunglaici : terima kasihhh ^_^ ala header tu crop2 je hahahaa :p

    ReplyDelete
  4. Hello Hallo Halo...

    From one senior to a junior or SMK VIVE...hahaha

    http://alumni-vivekananda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. haloooo!!!

    from one senior to a junior of smk vive...

    http://alumni-vivekananda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. hepi birthday.. blog awak cantik laa.. kemas je.. nk tnye..hire designer mana ek?? boleh sharing?

    ReplyDelete
  7. yoorin melacolea : hee terima kasihhh ^__^ saya design sendiri, design pakai belasah je hahaha

    ReplyDelete