23

by - 12/31/2014 12:00:00 am


Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Hari ni tanggal Rabu, 31 Disember 2014, saya masuk umur 23 tahun. Yeayyy! Syukur Alhamdulillah. Masih lagi bernafas sehingga hari ni. :) Terima kasih kepada sesiapa yang wish tak kira kat laman sosial, blog atau telefon. hee Terima kasih banyak-banyak. hehe. Yeay I'm 23 now. hahahahaa Header & beberapa benda telah diubah suai sempena birthday & sempena tahun 2015 ubah nama blog kepada RAFZAN TOMOMI STORY '14 kepada RAFZAN TOMOMI STORY '15. hee Selamat Hari lahir untuk diri sendiri dan Selamat tahun baru 2015! 



You May Also Like

8 comments

  1. happy bdayy awak..semoga panjang umur..murah rezeki..

    ReplyDelete
  2. Selamat hari lahir budak comel. Btw header tu cantik. Ajar skit..

    ReplyDelete
  3. budakbandunglaici : terima kasihhh ^_^ ala header tu crop2 je hahahaa :p

    ReplyDelete
  4. Hello Hallo Halo...

    From one senior to a junior or SMK VIVE...hahaha

    http://alumni-vivekananda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. haloooo!!!

    from one senior to a junior of smk vive...

    http://alumni-vivekananda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. hepi birthday.. blog awak cantik laa.. kemas je.. nk tnye..hire designer mana ek?? boleh sharing?

    ReplyDelete
  7. yoorin melacolea : hee terima kasihhh ^__^ saya design sendiri, design pakai belasah je hahaha

    ReplyDelete