Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada korang semua. It's monday today! Selamat Hari Bekerja semua. hehe Bulan September akan melabuhkan tirainya esok, lepas tu dah nak masuk bulan Oktober, cepat betul masa berlalu kan? Haa.. Ape yang 50,000 ni? Jom baca cerita selanjutnya.


Ape yang dimaksudkan dengan 50,000 tu pasal pengunjung/viewers blog ni dah mencecah 50,000! Syukur alhamdulillah :) It's cool okey! haha Blog ni dapat 10,000 lagi viewers dalam masa 3 bulan selepas entri "Random Awesome #43 : 40,000?". Terima kasih kepada yang melawat blog ni tak kire sesiapa saje. hehe Bulan depan InsyaAllah akan selalu update , banyak cerita nak dikongsikan dengan korang ni. hehe Sampai disini dulu entri kali ni, Jumpa lagi dientri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye ^___^ v

Girls' Generation TaeTiSeo - Holler

50,000?


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada korang semua. It's monday today! Selamat Hari Bekerja semua. hehe Bulan September akan melabuhkan tirainya esok, lepas tu dah nak masuk bulan Oktober, cepat betul masa berlalu kan? Haa.. Ape yang 50,000 ni? Jom baca cerita selanjutnya.


Ape yang dimaksudkan dengan 50,000 tu pasal pengunjung/viewers blog ni dah mencecah 50,000! Syukur alhamdulillah :) It's cool okey! haha Blog ni dapat 10,000 lagi viewers dalam masa 3 bulan selepas entri "Random Awesome #43 : 40,000?". Terima kasih kepada yang melawat blog ni tak kire sesiapa saje. hehe Bulan depan InsyaAllah akan selalu update , banyak cerita nak dikongsikan dengan korang ni. hehe Sampai disini dulu entri kali ni, Jumpa lagi dientri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye ^___^ v

Girls' Generation TaeTiSeo - Holler
September 29, 2014

Assalamualaikum & Salam Sejahtera korang! Sekali lagi kelewatan update blog. Maafkan saya. haha Okeylah entri kali ni nak story sikit pasal Kursus yang saya hadiri. Kalau bekerja ni konfem kene pergi kursus. Saya menghadiri kursus yang dipanggil "Kem Inspirasi New Media" pada 12, 13 & 14 September 2014 yang bertempat di Hotel Impian, Morib. Kem ni anjuran Radio Televisyen Malaysia (RTM) dan dikendalikan oleh Sifoo.com dengan kerjasama: Vision Karisma, MIMOS Berhad, USM, Info-Trek & Rithauddin Photography . Jom baca kisah selanjutnya.

Kem Inspirasi New Media 『12, 13 & 14 September 2014』


Assalamualaikum & Salam Sejahtera korang! Sekali lagi kelewatan update blog. Maafkan saya. haha Okeylah entri kali ni nak story sikit pasal Kursus yang saya hadiri. Kalau bekerja ni konfem kene pergi kursus. Saya menghadiri kursus yang dipanggil "Kem Inspirasi New Media" pada 12, 13 & 14 September 2014 yang bertempat di Hotel Impian, Morib. Kem ni anjuran Radio Televisyen Malaysia (RTM) dan dikendalikan oleh Sifoo.com dengan kerjasama: Vision Karisma, MIMOS Berhad, USM, Info-Trek & Rithauddin Photography . Jom baca kisah selanjutnya.
September 26, 2014

Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada korang semua. Sekali lagi, dah lama takde mood nak update blog (sebab takde cerita sangat! hahaa) Ni baru ada mood tu datang balik. haha Okeylah. Tadi saje main kira-kira hari, lepas tu teringat nak kira birthday berapa hari lagi. Jadi setelah dikira-kira, 100 hari lagi saya akan sambut hari lahir ke #twentythree (23)! Kebiasaannya, saya adalah orang paling teruja dengan hari lahir sendiri. Saya lebih suka kira detik hari lahir sendiri. hehe Bagi saya, bila masuk hari lahir, saya adalah seorang yang 'istimewa' dimata sendiri! haha Lepas tu macam biasa bila hari jadi konfem akan ada ucapan dari kawan-kawan. Ucapan-ucapan ni paling penting untuk saya, lagi lagi siapa yang ucap tu sangat bermakna. haha


Tahun lepas lebih bermakna bila kawan-kawan buat surprise! Untuk pertama kalinya kawan buat surprise yang sangat suprise! haha Memang tak terfikir pon masalahnya. hahaha Tahu-tahu je ade kek bersama lagu 'Selamat Hari Jadi', memang rasa sebak dan tak terkata apa. hahaa Terima kasih sangat-sangat. (rasenya dah banyak kali cerita pasal ni tapi sebab kene mengena dengan topik, cerita je laa hahah) Okeylah sampai disini untuk entri kali ni. Jumpa lagi dientri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye ^__^


100 days before #twentythree!


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada korang semua. Sekali lagi, dah lama takde mood nak update blog (sebab takde cerita sangat! hahaa) Ni baru ada mood tu datang balik. haha Okeylah. Tadi saje main kira-kira hari, lepas tu teringat nak kira birthday berapa hari lagi. Jadi setelah dikira-kira, 100 hari lagi saya akan sambut hari lahir ke #twentythree (23)! Kebiasaannya, saya adalah orang paling teruja dengan hari lahir sendiri. Saya lebih suka kira detik hari lahir sendiri. hehe Bagi saya, bila masuk hari lahir, saya adalah seorang yang 'istimewa' dimata sendiri! haha Lepas tu macam biasa bila hari jadi konfem akan ada ucapan dari kawan-kawan. Ucapan-ucapan ni paling penting untuk saya, lagi lagi siapa yang ucap tu sangat bermakna. haha


Tahun lepas lebih bermakna bila kawan-kawan buat surprise! Untuk pertama kalinya kawan buat surprise yang sangat suprise! haha Memang tak terfikir pon masalahnya. hahaha Tahu-tahu je ade kek bersama lagu 'Selamat Hari Jadi', memang rasa sebak dan tak terkata apa. hahaa Terima kasih sangat-sangat. (rasenya dah banyak kali cerita pasal ni tapi sebab kene mengena dengan topik, cerita je laa hahah) Okeylah sampai disini untuk entri kali ni. Jumpa lagi dientri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye ^__^


September 22, 2014

Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca blog sekalian. Entri kali ini nak review sikit pasal filem omputeh "The Maze Runner"Filem ni mula ditayangkan di Malaysia pada 11 September 2014 (Khamis). Dah bersedia untuk membaca? Let's go! hehe

#MovieReview "The Maze Runner"


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca blog sekalian. Entri kali ini nak review sikit pasal filem omputeh "The Maze Runner"Filem ni mula ditayangkan di Malaysia pada 11 September 2014 (Khamis). Dah bersedia untuk membaca? Let's go! hehe

September 16, 2014

Assalamualaikum & Salam Sejahtera guys! Bagaimana hari anda? Harap semua okey. :) Saje nak buat segmen baru untuk blog, so saya nak memperkenalkan segmen "#SiarSiar" ni. Siar-siar ni segmen bile saya pergi makan-makan atau jalan-jalan ke tempat yang baru saya pergi. hee Untuk entri pertama #Siarsiar ni nak cerita pasal "Sushi King".

#SiarSiar : Sushi King


Assalamualaikum & Salam Sejahtera guys! Bagaimana hari anda? Harap semua okey. :) Saje nak buat segmen baru untuk blog, so saya nak memperkenalkan segmen "#SiarSiar" ni. Siar-siar ni segmen bile saya pergi makan-makan atau jalan-jalan ke tempat yang baru saya pergi. hee Untuk entri pertama #Siarsiar ni nak cerita pasal "Sushi King".

September 10, 2014

Assalamualaikum & Salam Sejahtera! Hampir 3 minggu menghilangkan diri , akhirnya saya kembali ke dunia blog! Hoorey *bunyi bunga api meletop* Kalau sebelum ni ada beberapa teaser image keluar untuk tema blog baru, malangnya tema tersebut terpaksa ditukar disaat-saat akhir kerana ada masalah sikit. hehe Anyway, tadaaaaa~! Comel tak? Tema kali ni berkonsepkan warna 'simple & nice' hahaa (pakai letak je nama) , lebih kepada warna hijau dan oren. Harap korang suka la ye! hahaa Mulai hari ni boleh la kot mula update blog balik, banyak sebenarnya post tertunggak nak di post. Tapi cancel. hehe Nak mention jugak, kalau korang tengok kat 'page tab' atas tu, ada page "TOP 10" kan? Rancangannya nak letak TOP 10 post dengan viewers teramai. Kite ni biasa-biasa je, paling tinggi pon seribu viewers je haha Okeylah sampai disini entri kali ni. Sikit je nak bagitahu. Jumpa lagi dientri seterusnya, Assalamualaikum & Bye Bye ^__^

FAIRIES - BLING BLING MY LOVE

Finally, September!


Assalamualaikum & Salam Sejahtera! Hampir 3 minggu menghilangkan diri , akhirnya saya kembali ke dunia blog! Hoorey *bunyi bunga api meletop* Kalau sebelum ni ada beberapa teaser image keluar untuk tema blog baru, malangnya tema tersebut terpaksa ditukar disaat-saat akhir kerana ada masalah sikit. hehe Anyway, tadaaaaa~! Comel tak? Tema kali ni berkonsepkan warna 'simple & nice' hahaa (pakai letak je nama) , lebih kepada warna hijau dan oren. Harap korang suka la ye! hahaa Mulai hari ni boleh la kot mula update blog balik, banyak sebenarnya post tertunggak nak di post. Tapi cancel. hehe Nak mention jugak, kalau korang tengok kat 'page tab' atas tu, ada page "TOP 10" kan? Rancangannya nak letak TOP 10 post dengan viewers teramai. Kite ni biasa-biasa je, paling tinggi pon seribu viewers je haha Okeylah sampai disini entri kali ni. Sikit je nak bagitahu. Jumpa lagi dientri seterusnya, Assalamualaikum & Bye Bye ^__^

FAIRIES - BLING BLING MY LOVE

September 08, 2014