FAMILY MOMENTS

16:13:00 Rafzan Tomomi 0 Comments




Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca sekalian. Haiii, apa khabar? Selamat berhujung minggu okey. Haa minggu lepas (12 & 13 April) saya dan keluarga balik kampung Pontian, Johor sekejap, saje jalan-jalan. Idea bergambar ni bermula bila ternampak laut, lepas tu teringat gambar tahun 2008 (6 tahun lepas). Mase tu kitorang 4 beradik bergambar dengan tepi laut. So kitorang decide nak tangkap semula gambar dekat gambar yang sama. hehe Gigih la Abadik dengan Abang Iju cari tempat yang sama macam dalam gambar 6 tahun lepas tu. hahah


Lepas dah dapat gambar tu, ajak satu family bergambar pulak. Haha macam-macam gaya keluar. Malas nak bercerita banyak , jom la tengok kitorang bergambar :  



















Haa.. comel tak memasing? hehe Akhirnya hasrat nak bergambar satu keluarga tercapai jugak. Okeylah sampai disini dulu entri kali ini. Jumpa lagi dientri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye ^___^ v

0 comments: