TRIP TO PULAU PINANG 29.11~01.12

23:23:00 Rafzan Tomomi 4 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua yang sedang baca blog ini. Apa khabar? Sekali lagi lambat lagi update sebab kesibukan kerja. hee Cuti jugak masa rehat hari Ahad ni nak update. heee 29 November lepas, saya dan keluarga join rombongan ke Pulau Pinang. Sempat jugak singgah dekat Bukit Bendera dan jalan-jalan sekejap Kat Pulau Pinang. Lepas tu singgah dekat Teluk Intan, Perak untuk hadiri majlis kahwin Kak Farah (jiran rumah lama.) Hee Jom tengok gambar je la, hehe : 







































Haa... dah tengok? heee Sorry sebab tak banyak nak cerita sebab tak sempat. Anyway, sangat seronok ke sana. hehehe Okeylah jumpa dientri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye =)

4 comments:

  1. macam best je, macam jeles je..
    huhu

    ReplyDelete
  2. Wahhhh! beznyaaa. dah lama nak g penang, tp xpergi2 ag. hahaha

    ReplyDelete
  3. oh ping blog : hehe.. tak mo jeles tau hahaa

    ReplyDelete
  4. saya jualonlines : yupp.. hehe nanti pergi la :)

    ReplyDelete