NEW BLOG THEME & PUASA MINGGU #4

08:00:00 Rafzan Tomomi 6 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Salam Ramadan ke-27. Tinggal lagi 2 hari kita nak masuk bulan Syawal pulak. Tak sabar kan? hahaha Kalau korang perasan, blog ni dah berwajah baru. Haa Sempena bulan syawal ni, saya dah ubah sikit header dan background ala-ala Raya gitu. Korang suka tak? Harap korang suka la ye. haha Bab shoutbox masih lagi sedang edit, tak tahu kenapa jadi macam tu. T.T Siapa tahu silalah PM saya. hahaha


Bulan puasa dah nak tamat, so kita dah pon masuk minggu ke-4 dan terakhir. Alhamdulillah akhirnya akan melepasi dengan puasa penuh! yeayyy *tepuk tangan~* . Seronok dapat puasa penuh walaupun macam-macam halangan. Terima kasih atas 2 jemputan berbuka bersama Ara dan De Diva's. Akhirnya dapat juga berbuka dengan keluarga dan kawan-kawan tersayang . hee. So, minggu akhir ni konfem Bazaar dah banyak tutup, so kene la masak sendiri. Haa. nak bagitahu, saya sedang tolong emak buat kuih raya. Antara biskut dah siap Biskut Kacang Mazola & Biskut Kelapa. Ada beberapa lagi biskut akan menyusul, maka busy sikit la. Tapi takpe, demi biskut. hahaha Okeylah sampai disini dulu hari ni, esok ada entri khas sempena Hari Raya Aidilfitri. Stay tuned! Assalamualaikum & Bye Bye =)

Morning Musume - Ai no Gundan

Morning Musume - Wagamama Ki no Mama Ai no Joke

6 comments:

  1. ho.. nanti pakai background n theme yg sama gak ke lepas raya?

    Selamat Hari Raya, maaf zahir batin.. heee..

    hai.. salam kenal,
    follower no.375
    done follow sini,
    jom follow teman yea ..=)

    http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

    ReplyDelete
  2. nope. setiap bulan tema blog berbeza hehehe :)

    ReplyDelete
  3. Meriahnya header and background! Terasa2 aura raya la sampai kat sini!

    ReplyDelete
  4. Intan: heheh amboii sampai kesana ye hahaha

    ReplyDelete
  5. wuhuuuu merihnya :)
    selamat hari raya

    ReplyDelete
  6. wuhuuu,, memang meriahh hehehe :D

    ReplyDelete