AIDILFITRI 2013 : 1 SYAWAL

08:05:00 Rafzan Tomomi 2 Comments



Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada korang semua. Apa khabar? Dah seminggu berehat dari update blog, akhirnya hari ini 8 Syawal 1434H bersamaan 14 Ogos 2013 berjaya jugak update! hehehe Macam mana raya korang semua? Dapat duit raya banyak tak? Mesti seronok beraya kan? heheh Harap korang sihat-sihat belaka dan of course, bulan raya ni mesti kunjung mengunjungi rumah kawan-kawan dan sedara-mara. 

Gambar Keluarga without Abang Iju & Kak Jaa

1 Syawal kali ini disambut dengan meriah sekali. Tahun ni raya dekat Kuala Lumpur je dan tahun ni juga Alhamdulillah, sempat jugak pergi sembahyang raya. Walaupun ramai sangat orang, terpaksa bawak sejadah sendiri tapi masih meriah dan seronok. hehe Lepas sembahyang raya, keluarga Mak Teh datang rumah memang meriah. Macam biasa dipagi raya, makan ketupat dengan kuah kacang dan rendang. Memang sedap. Lagi-lagi dimasak oleh Emak saya, memang umphhh! haha 

asal nak happy sangat? haha

Lepas je makan, terus kitorang busy-busy nak bergambar pulak, memang tak sah kalau tak bergambar kan? Tangkap gambar keluarga, gambar dengan sepupu dan macam-macam lagi. Agak riuh sikit la. hahaha Jom tengok kami pose :

Eyka & Abadik

Masalahnya nak kemas pon nak posing jugak hahaha

Weouls depan pintu #1

Weouls depan pintu #2 

Weouls depan pintu #3 haha

Ayah pon nak posing dengan pokok bunga depan rumah ni haha

Kaki siapa ni? haha

Test Kamera #1

Test Kamera #2

Test Kamera #3

Part of family emak yang datang. 

Keluarga En. Nasha, tapi En. Nasha takde.

Diorang lagik! ahaa

Anak-anak Nasha & Latipah.

Anak-Anak Nasha & Latipah lagik. haha

Candid. Candid

Sesi peacee bersama Mak Teh & Pak Jay Jay :D

asal nak suka sangat? haha

Keluarga Encik Rahim & Puan Ishah #1

Keluarga Encik Rahim & Puan Ishah #2 : asal nak happy sangat? haha

Keluarga Encik Rahim & Puan Ishah #3 : Super Happy! haha

aww.. so sweet . 34 years together :)

Kami anak muda remajaah! haha

Sangatlah meraya kan hahaha

very hari raya. haha

Edisi simple

Edisi meriah gilersss..

Edisi jangan pandang kamera

Edisi bebas.

Edisi keanggunan.

Edisi tak fokus dekat kamera.

Edisi Bro's haha

Edisi Menegak.

Super close-up memasing.

Ramai-ramai pon jadik depan pintu ni haaa ahaha

Weouls...

weouls lagik.

Kemainnn!!! haha

Mak Teh dan 3 anak daranya.

Azreeq Nasha

Kak Yong.

Haha macam mana? Nampak meriahkan? hahah  Nak pergi beraya masih sempat lagi ni, semestinya banyak lagi rumah nak kene pergi kan? hahaha Okeylah entri ni sampai disini dulu. Sebelum korang close jom layan klip kat bawah tu dari kami "Suasana Hari Raya" dan diselitkan tarian "Kanashiki Amefuri". Enjoy! Assalamualaikum & Bye Bye :)  


2 comments:

  1. amboii meriahh sangatt hehe slmt hari raya.

    ReplyDelete
  2. heehe sangat meriah hehe
    selamat hari raya too :)

    ReplyDelete