PUASA MINGGU #3

08:00:00 Rafzan Tomomi 6 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Salam Ramadan ke-22. Okeylah nak review pasal Minggu ke-3 bulan puasa ni. Setakat ini, alhamdulillah masih lagi penuh. Walaupun kene serang tah pape penyakit tapi alhamdulillah masih boleh berpuasa seperti biasa. hehe Minggu ke-3 ni banyak berbuka luar jugak. First, Jumaat lepas (26.07) dengan girls praktikal student (juga saya panggil "The Dahlia's"), Sabtu (27.07) bersama kawan sekolah dan Ahad bersama keluarga. Masa bekerja dalam bulan puasa, bila tengah hari je konfem la lelap sekejap. hahaha Nak bagitahu jugak, cuti dah lulus!! yeayy Lepas raya mintak lagi 2 hari cuti. hehehe. Maybe balik kampung time tu. Minggu ke-4 atau minggu terakhir bakal berbuka dengan 3 lagi batch. So stay tuned ! Jumpa di entri seterusnya. hehe Assalamualaikum & bye Bye :)

f(x) - Rum Pum Pum Pum

6 comments:

  1. untgla mcm jemputan iftar..coti rye pn lme..
    untungla....

    ReplyDelete
  2. Katak Comel : hahaha... dengan kawan-kawan je pon. hehee
    haah, saje mintak. tahun lepas takde cuti. haha

    ReplyDelete
  3. wahh untunglah :) cuti pon dah approve :)

    ReplyDelete
  4. Aku Penghibur : kene mintak awal. kalau last minit, memang xberaya laa hahaha

    ReplyDelete
  5. seronok dapat jemputan....makan kenyang2

    ReplyDelete
  6. Alin : macam jemputan, tapi actually keluar berbuka je hhehe

    ReplyDelete