Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Salam Ramadan ke-22. Okeylah nak review pasal Minggu ke-3 bulan puasa ni. Setakat ini, alhamdulillah masih lagi penuh. Walaupun kene serang tah pape penyakit tapi alhamdulillah masih boleh berpuasa seperti biasa. hehe Minggu ke-3 ni banyak berbuka luar jugak. First, Jumaat lepas (26.07) dengan girls praktikal student (juga saya panggil "The Dahlia's"), Sabtu (27.07) bersama kawan sekolah dan Ahad bersama keluarga. Masa bekerja dalam bulan puasa, bila tengah hari je konfem la lelap sekejap. hahaha Nak bagitahu jugak, cuti dah lulus!! yeayy Lepas raya mintak lagi 2 hari cuti. hehehe. Maybe balik kampung time tu. Minggu ke-4 atau minggu terakhir bakal berbuka dengan 3 lagi batch. So stay tuned ! Jumpa di entri seterusnya. hehe Assalamualaikum & bye Bye :)

f(x) - Rum Pum Pum Pum