BUKA PUASA #1 - EIN & WAWA 20.07.2013

08:00:00 Rafzan Tomomi 3 Comments

Assalamualaikum & Salam sejahtera kepada uols yang sedang membaca. Hari ini Ramadan ke-12 dan merupakan hari ke-12 kita dah berpuasa. So how? Masih penuh? hahaha Harap penuh okey. Kalau bulan puasa ni, mesti ada orang ajak berbuka luar. So semalam saya berbuka dengan kawan saya yang dah lama tak jumpa. Ein dah jumpa bulan lepas tapi Wawa rasanya dah lama tak jumpa, now dia busy dengan Busines Online dia, Wawa Colours.  So kepada girls yang berminat beli pakaian ke kasut ke secara online like la page tu okey. 



Kami bertemu jam 2 petang, Ein amek saya. Lepas tu, kami tunggu Riny (kawan Wawa) sebab nak berbuka sekali. hee Destinasi pertama adalah shopping complex, Wawa & Riny nak beli baju. Lama jugak diorang pilih baju. hahaha Dalam pukul 5.30 baru keluar. Kami tak tahu nak makan kat mana? Adelah dalam sejam lebih, Ein bawak pergi One Utama. Dah sampai ramai gile orang. Kedai makan semua full so kami pon terpaksa berbuka minum air dulu. Lepas tu kami ke Pizza Hut dalam pukul 8 lebih. Orang dah tak ramai, so senang sikit. Alhamdulillah. semua dah selamat. Terima kasih kepada Ein, Wawa dan Riny sebab sudi berbuka bersama saya. hehe So jom tengok kami makan masa berbuka ni. haha :

mari makan. hehe

Kusyuk pilih menu. haha

Soup. sedapp :3 

a pizza!! :D

Ein nak potong Pizza :D

Saya potong pizza. nyum nyum :3

Pizza!

Sekeping je gambar dengan Riny hahah

Sampai disini dulu entri kali ini. Next week ada 3 temujanji Jumaat, Sabtu dan Ahad. So stay tuned kalau nak tahu dengan siapa saya berbuka. *dah macam rancangan makan-makan pulak haha* Yeayy Jumpa dientri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye. xoxo. haha

Buono - Our Songs

3 comments:

  1. buke makan piza je, ok la tu, tapi x elok hari2, nanti nak kurus,jadi x jd kurus . hehehe

    ReplyDelete
  2. sedapnye pizza.saya dah lama nak makan pizza.tp kurang selera.awak boleh cuba makan popcorn dkat TGV.

    ReplyDelete