MEET ARA KIMORA 25.05.2013

08:00:00 Rafzan Tomomi 6 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Hai bertemu lagi kita dalam rancangan.. eh eh, lupa ni blog bukan TV. ahahaha *harap korang gelak~haha*. Kalau korang nak tahu (mungkin rakan FB dah tahu kot), hari Jumaat-Ahad saya berada di Seremban, bertandang ke rumah keluarga Ara Kimora. Siapa yang kenal saya, kenal la siapa Ara Kimora. hahaha (Ara terkenal dikalangan keluarga dan kawan-kawan saya.) First time datang sorang sebab sebelum ni ada Ein temankan.

ara, kau nak kemana? haha

me with my "ayam k-pop"

Bayangkan berdua pon jadi keluar sesama. hahahaa Kami mostly banyak bergossip masa jalan-jalan ni hahaha Mula-mula makan KFC dulu. Kitorang duduk berdua je, lepas tu semua orang pandang hahaha Mesti ingat kitorang couple. hahaha Funny. Percayalah kami kawan je. Lepas tu pergi tengok wayang , ade 3 cerita je masa tu so kami pilih "Star Trek". haha Dalam panggung wayang rasenye kitorang paling riuh sebab dah seat belakang sekali pastu tak ramai sangat orang. Dalam panggung pon sempat gossip, sambil tengok cerita bosan. ahaha

Dalam bilik karaoke. haha

Lepas tengok wayang tu kami ke Seremban Parade sebab nak berkaraoke. Mula-mula nak amek 2 jam pastu ade pakej 3 jam  so kami amek yang 3 jam. Pastu, bilik yang kecik semua dah habis, tinggal medium. Amek kau sebesar alam bilik dia. hahaha Mula-mula rasa terlalu lama pulak tapi lepas nyanyi punya nyanyi macam tak cukup 3 jam la pulak. Antara lagu kami pilih "Menaruh Harapan", "Tak Ada Logika", "Muara Hati", "Cik Mek Molek", Lagu-lagu Dato' Siti Nurhaliza dan banyak lagi. Paling best lagu "Gerak Khas" ahaha. kitorang nyanyi sambil gelak-gelak. hahaha Jom tengok kami pose. haha

dari sudut atas. hahaa


kemana ara? ahaha

Opss. I'm Karaoke! hahaa

Cantik.


Putih. Ala-ala sesuci lebaran.

style kami tangkap gambar pandang tempat lain. hahaha

Ape pon terima kasih buat Ara dan sekeluarga (also Mama Jee) sebab bagi tumpang kat rumah. InsyaAllah saya akan kesana lagi. hee InsyaAllah Jun nanti akan bertemu lagi dan kali ni bersama geng KPTMs hehe. Okeylah sampai disini dulu. Jumpa lagi di entri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye :)


GIRLS' GENERATION - LOVE & GIRLS

6 comments:

  1. beznyer...pasni nk try yg burger kfc k-pop 2 pulak..

    ReplyDelete
  2. hahahaa cuba jangan tak cuba :D

    ReplyDelete
  3. lom rase lagi kfc baru niee..

    ReplyDelete
  4. Nak pg rumah kak ara juga!!HAHAHA

    ReplyDelete
  5. come and follow my blog and don't forget to leave your comment..i will follow you back..tqvm.. http://eykazueyka.blogspot.com/

    ReplyDelete